Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,1 ud af 10 baseret på 296 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,1 / 10
Rengøring
 
6,7 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,3 / 10
Mad og drikke
 
6,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,3 / 10
Service
 
7,3 / 10

Seneste anmeldelse


5 ud af 10

+
Poolen. Helt klart.
-
Fitness rummet var gammelt og slidt. Hotel manageren var i dårligt humør on/off. Og rengøring s damerne brugte mest tid på at drikke kaffe udenfor værelserne. De var dog høflige. Maden burde være bedre. Så hellere betale lidt mere.

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Dejligt personale og godt poolområde
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


7 ud af 10

+
Pool-området
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


8 ud af 10

+
At min kuffert blev bragt til mit værelse.
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


9 ud af 10

+
Beliggenheden er rigtig god og hotellet er rigtig fint
-

Bekræftet køb : 2023-10-08


7 ud af 10

+
Aftensmad fra menuen. Sød og venlig betjening i receptionen.
-
Græsk service er flink, men det er som om personalet slet ikke finder service naturligt og de ser ikke selv hvor der bør sættes ind. Gør kun hvad de får besked på - og på vores hotel var det ikke meget.

Bekræftet køb : 2023-10-01


7 ud af 10

+
Freden og roen
-
Gamle og slidte solsenge. Mugne og jordslåede solpuffer. Slidt hotel med ødelagte gardiner, gamle håndklæder, mangel på køkkenudstyr i lejligheden, sur tjener, mangel på skraldespande. Hotellet trænger til en opfriskning.

Bekræftet køb : 2023-10-01


3 ud af 10

+
Poolområdet var rigtig fint.
-
1. Der var ikke oplyst at man skulle betale 45€ for aircondition. 2. Rengøringen var tam. 3. Morgenmaden var tam. 4. Der var skimmelsvamp på hotelværelse, til trods for at det er 6 år gammelt.

Bekræftet køb : 2023-10-01


9 ud af 10

+
Den rolige beliggenhed i landlige omgivelser. Det meget venlige og servicemindede personale. Det smukke pool-område. Den dejlige morgenmadsbuffet. Udsigten fra balkonen på værelset.
-
Vi var ind i mellem generet af voldsom hundeglam. Og så kunne vi godt have undværet den evindelige musik i restauranterne.

Bekræftet køb : 2023-10-01


8 ud af 10

+
Stille og hyggeligt sted.søde og rare var personalet
-
Det føltes at de var ved lukke sæsonen ned.der blev ikke fyldt op i juice baren om morgen og kaffe automaten var under alt kritik.og så kunne man ikke købe fadøl hele ugen

Bekræftet køb : 2023-10-01


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

83 bedømmelser
Meget godt
 
22
Godt
 
29
Middel
 
18
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

10-10-2023

af 102kamillah

Dejligt sted

Værelserne var store og rummelige. De bære præg af meget slidte og brugte. A1, A2og A3 som vi boede i i den nye del i stueplan hang skabene og kunne godt bruge en kærlig hånd og ja der lugtede jordslået i skuffer og skabe. At skulle lave mad på værelset hvis man vil det kan man ikke forvente det store, da der var meget lidt i køkkenet. Men nu rejser vi ikke og laver mad selv, så for os var det ligegyldigt. Gode supermarkeder omkring hotellet, kun 500-700 meter derned. Rengørings personalet havde et rum lige ved vores værelse og de larmede fra kl 7 om morgenen og var meget højt snakkende, de glemte gang på gang at låse vores skydedør, så der var fri adgang til vores værelse i flere timer når vi var taget på tur. Vi måtte påpege det op til flere gange. Bestyren på hotellet virkede meget sur det meste af tiden men blødte op når man lige prøvede at tale til ham og damen ved morgenmaden var super sød og var god til at lige sludre lidt. Pools på hotellet var ok, dog den bagerste pool trænger til at få lavet lidt hist og her men ellers dejlig god plads i og på pool området. Dejligt med solsenge men det sted man kan skylle sig var meget ulækkert og toilettet der var til poolen havde en meget stejl bakke ned ad og gulvet på wc blev ikke gjort rent den uge vi var der. De samme døde dyr lå der hver dag. Måske man skal sætte lidt mere ind for rengøring på hotellets faciliteter. Skal lige siges at vi ikke følte os uvelkommen og der blev da også sagt godmorgen og smil fra rengøringen. vi var tilfredse med opholdet på hotellet, pladsen og området var dejligt væk fra trafik, til prisen var vi tilfredse og vi forventede ikke luksuriøse forhold for det har vi ikke betalt for. Så hotellet lever op til de stjerner de har. Lidt om området: Man må forvente at skulle leje bil eller tag taxa da bussen til og fra corfu køre 4 gange i døgnet, så vil man have oplevelser må man forvente udgift til dette. Vi kan rigtigt godt lide området og var glade for at leje bil så vi kom rundt på øen og så nogen lidt mere aktive byer. Corfu by er virkeligt smukt. Man skal være god til smalle veje og skarpe sving da det meste af øen er sådan, super hyggeligt hvis man kan lide det. Vil ikke anbefale at bruge turen paxos og anti paxos på deres tur via Apollo eller tur stederne da de overfylder båden, lukker wc i en time mens folk bader og det meste af pladserne er uden udsyn, book i stedet en lille båd med plads til 7-11 mennesker, det er dyre, men I får så meget mere ud af turen. En lille engelsk café er det første sted man møder på vej ned til de få restauranter i byen og det er et dejligt sted, vi spiste også på flere derned af og oplevede ingen dårlig service eller mad, det var super godt. Ca. 8-15 euro pr ret skal man forvente meget normal pris, og øl 3,5 euro, cola 3 euro. Meget som hjemme i Danmark er priserne når man spiser ude eller handler.

 
20-09-2023

af kimmer peter o

Passer ikke hvad folk siger om det her sted

Var så skide sød alle sammen og pænt og flotte værelser og over det hel lækker mad være dag og nyt være dag og ligger en butik tæt på vor man kan handle heder stella og Coop og ligger en dejlig strand 2km væk

 
23-06-2023

af Sandra K

Dejlig poolområde og venligt personale

Dejligt poolområde og yderst venligt personale. Ved ankomst til Corfu meget sent om aftenen modtager en Apollo guide os i lufthavnen - svensk talende , forstod ikke et ord og hun kørte heller ikke med videre til hotellerne. Så en Apollo guide to gange på hotellet under vores ophold - de hverken hilste eller spurgte til om man havde det godt. Maden er spiselig, men findes langt bedre og billigere hos naboen “Lords” eller i hovedgaden. Bestiller du eks. en Chicken Sandwich findes der ikke en eneste grøntsag såsom et salatblad. Jeg ved ikke om Apollos guider selv har prøvet at spise på stedet eller hvad de har godkendt stedet på. Desuden mangler køkkenet i lejligheden en hel del faciliteter førend det vil være muligt at tilberede et måltid. På toilettet er toiletbrættet nærmest faldet af og hænger i det sidste. Ingen velkomstbrochure eller regler for ophold på værelset. Den blå strand der findes på Google maps af stedet - eksistere vidst ikke rigtig her. Legeplads på stedet af ældre kvalitet- og ellers ingen aktiviteter for børn. Det lader heller ikke til at der på stedet er regler for ro eller hensyntagen af dette på trods af det er et familiested med børn. To gange live musik under vores ophold, men så høj musik ud mod sove arealer helt til kl 23. Idag ankom en skoleklasse der rendte rundt og råbte og skreg til 23:30. Samt ophold af en familie ved pool (foran altaner med soveværelse) til kl 01:15 om natten. Receptionen er ikke bemandet om natten åbenbart. Selve området omkring er meget dødt og der sker ikke meget.

 
12-09-2019

af maj2019 Vordingborg, Danmark

Familiehotel

Hotellet bærer præg af slid, og rengøringen er ikke optimal. Der er ikke rene håndklæder hver dag, og badekarrets kant var ikke vasket ren. Hotellet ligger for enden af en vej. Poolområdet er ok stort og indbydende. Man må ikke selv medbringe mad og drikke ved poolen, men købe i deres bar. Vi benyttede deres aftenrestaurant, hvor vi ventede i over en time på vores mad, og ingen tjenere kom selv og oplyste om årsagen. Tre gange var jeg inde og rykke for maden, og da de endelig kom med den, beklagede de, men jeg synes ikke helt, at det er tilstrækkeligt. Morgenmadsrestauranten er upåklagelig. Udbuddet er stort og varieret. Selve hotellet ligger ca 5-600 meter fra hovedvejen ad en lille vej/sti, men der er god skiltning (følg skiltene mod Supermarket Stella første gang, så går du ikke forkert). Lokal busstoppested ude ved kirken (den er så anonym, at du næsten kan komme til at overse den). En tur ind til Korfu by koster €3,80 og ligeledes retur. OBS: busserne kører senere ind til Korfu end tilbage.

 
12-06-2019

af Torben Ø Gentofte, Danmark

Græsk charme, - når det er bedst.

Dygtige og venlige ansatte.Hvis der er problemer bliver de løst hurtigt. Vi havde et rigtigt godt ophold på dette dejlig lejligheds-hotel. Dejlig Græsk mad. Smuk udsigt fra restaurant. Velindrettet og ren lejlighed, med veludstyret køkken, gode senge og fin altan. Selve hotellet er smagfuldt, Pool-området er fint. Ligger i gå-afstand fra strand, og lille by med gode spisemuligheder. Et sted hvor vi ønsker at komme tilbage.