Bedømmelse af Likithos Village

Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 353 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
7,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,0 / 10
Service
 
7,9 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-17


7 ud af 10

+
poolen
-
beder rengøring på badeværelset ( badeforhæng var muggent og kalket til ) wc fungerede ikke ved ankomst mere udstyr i køkkenet ikke kun 2 kopper- 1 æggebæger- 3 teskere osv.

Bekræftet køb : 2019-09-17


8 ud af 10

+
Beliggenhed nær god strand
-
Ingen

Bekræftet køb : 2019-09-17


10 ud af 10

+
Beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-09-17


4 ud af 10

+
Helt klart pool området. Brugte det dog ikke meget. Vi boede i den “gamle” del af hotellet nærmere værelse 301. Værelset er meget slidt. Troede at vi var gået forkert, da vi fik værelset. Lignede de værelser vi blev mødt med, da vi var i Tyrkiet for 20 år siden. Dårlige senge. Vinduet på badeværelset kunne ikke lukkes. Køkkenet er et te-køkken med meget lidt udstyr. Lågerne hænger skævt. Vandhanen giver enten meget eller ingen vand. Masser af myg. Vi spiste en aften på hotellet og det var ikke godt. Vi havde meget svært ved at se at det skulle være et hotel med 3 stjerner, det kunne kun være pga pool området.
-
Renovering af værelserne. Ansæt en ny kok.

Bekræftet køb : 2019-09-17


6 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-17


1 ud af 10

+
det bedste ved hotellet var swimmingpoolen.
-
Bedre rengøring. forbedre lejlighederne, som var meget ringe. Det var SÅ stresset ang. arrangementer de holdte,pga. der var overhovedet ikke styr på serveringen, tjenerne var så uarrangereret .

Bekræftet køb : 2019-09-17


9 ud af 10

+
At der var så roligt, og ikke musik hele dagen. Lækre store værelser, og skøn altan med 2 udgange
-
Der var ikke taget højde for at der var nogen som skulle sove i køkken/stue, så det kunne være rigtig fint hvis der kunne skærmes af for lyset ind af køkken vinduet.

Bekræftet køb : 2019-09-17


6 ud af 10

+
Stort poolområde, varieret morgenmad (også deres morgenmad som du får med på tallerkner, hvis du skal tidligt op dagen efter) samt beliggenhed
-
Rengøring: deres rengøringsniveau bør højnes væsentligt. Det er ikke det område, de prioriterer. Der var tydelige støvlag, ikke vasket køkkenvasken ordentligt, og det var SÅ uhygiejnisk med et badeforhæng, som de formentlig ikke kunne nå at vaske mellem skiftene. Det ville også være ønskeligt, at de kunne nå at vaske døren af ind til badeværelset (på begge sider, og at døren kunne lukke rigtigt uden at sætte en strømpe i klemme). Eneste tydelige tegn på at rengøringen havde været der, var, at de havde redt sengen samt tømt skraldespanden på badeværelset. Alt andet var tvivlsomt. Service: Deres interne organisering kan optimeres. Måske græsk charme, men som gæst/kunde opleves det som et mega stort minus, at du venter lidt over en time på din mad i deres restaurant. Vores erfaring er, at de har svært ved at organisere deres arbejdsområder/overblik, når der er mange gæster på én gang fx i restauranten almindelig aften, ved deres BBQ aften og når der er store skiftedag. Inventar: Vi oplevede at finde relevante gryder, stegepande, bestik, glas mm (men igen det der med rengøringen). Men deres skabe/låger mm kunne ikke altid de funktioner, som de burde, og det blev heller ikke prioriteret at blive lavet: en skæv låge, en pære der ustabilt virker, en skuffe, der ikke kan åbnes mm. Anbefaling ud fra ovenstående: Med fordel kunne de ansætte en pedel, som løbende tager sig af e forskellige ad hoc reparationer, at de får ansat en overtjener med et gyldent overblik, og at de optimerer deres rengøringsniveau.

Bekræftet køb : 2019-09-17


9 ud af 10

+
Dejlig pool område med en fin have.
-
Fitness rummet kan forbedres.

Bekræftet køb : 2019-09-17


Der opstod en fejl ved indlæsning af anmeldelser.