Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,5 ud af 10 baseret på 298 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,5 / 10
Rengøring
 
7,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,7 / 10
Mad og drikke
 
7,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,4 / 10
Service
 
7,8 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Personalet er smilende og imødekommende
-
Værelser bærer præg af slidtage, manglende senge ben. Første etage nærmest uudholdelig varm, da temperatur ikke kommer under 25-27C. Aircondition er kun til gavn for de personer, der sover i stuen. Terrasse møbler er vakkelvorne og bærer præg af intermistiske samlinger, hvor træet flækker og skaber splinter.

Bekræftet køb : 2024-07-07


5 ud af 10

+
Udsigt
-
Mad, ikke ren poolvand

Bekræftet køb : 2024-07-07


10 ud af 10

+
Poolen, servicen og maden og kort gåtur til havet.
-

Bekræftet køb : 2024-07-07


10 ud af 10

+
Personalet og poolområde
-

Bekræftet køb : 2024-07-07


8 ud af 10

+
Poolen
-
Mange af fitnessudstyret var defekte

Bekræftet køb : 2024-07-07


9 ud af 10

+
N/a
-
N/a

Bekræftet køb : 2024-06-30


7 ud af 10

+
Pool området
-
Hotelet har et græs vandingsanlæg som lugter af rådne æg når det bliver sat i gang om morgenen.

Bekræftet køb : 2024-06-23


9 ud af 10

+
Roof Top og pool med dysser
-
Beliggenheden Man kunne ikke lukke vinduet op på badeværelset hvilket gjorde at det lugtede meget af fugt i lejligheden Der manglede gade lys ned til hotellet

Bekræftet køb : 2024-06-23


7 ud af 10

+
Den familiære betjening,. Virker et familie styret hotel.De samme knoklede igennem hele døgnet.
-
Det er et 3 stjernet hotel, og det lever de op til. Aircondition på vores lejlighed (A 15) havde ingen virkning i soveværelset på 1. sal, så vi måtte sove i stue plan pga. 50 grader på 1. sal, trods aircondition i stueplan. Aircondition på 1. sal ønskeligt. (vi betaler jo separat for dette ud over pris for rejsen)

Bekræftet køb : 2024-06-23


9 ud af 10

+
Poolområdet.
-
Lidt bedre legeplads. Var lidt udslidt.

Bekræftet køb : 2024-06-16


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

89 bedømmelser
Meget godt
 
26
Godt
 
30
Middel
 
18
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
7

5 nyeste bedømmelser

19-06-2024

af Bella15k Kastrup, Danmark

Dejlig sted for en ferie

Her er fint og godt til prisen. Lækkert at alt fungerer. Naturligvis lidt slidt hist og her, men overordnet et glimrende valg. Maden og prisen på stedet bestemt rimelig. Fasciliteterne på hotellet også ok. Dog er køkkenet i lejlighederne lidt mangelfuldt.

 
01-06-2024

af Bibileen Rødvig, Danmark

Rigtig fint hotel

Rigtig fint hotel til prisen vi gav 1970kr pr person incl morgenmad som var rigtig fin. vi boede i en lille lejlighed med et lille tekøkken. Sengene var overraskende gode. Lækkert rent pool område.. vi var der udenfor sæson så hotellet var ikke helt booket, hvilket vi synes er dejligt. Selve området er lidt øde, så enten skal der lejes bil/scooter - vi gik dog rundt i området hver dag men der mangler lidt de små hyggelige gader. Der ligger en lille slagter ca 3 km væk i en lille by hvor vi købte frisk kød hver dag, meget lækkert, ved siden af lå mamas marked hvor vi købte vores daglige indkøb, vi fandt en fin lækker “bælle” vin som hedder village Wine - White dry wine til 3.40 euro for 1,5 litter - kan sagtens anbefales rigtig kold og nydes nemt ved poolen efter en lang gåtur☀️🏝️🥂 god fornøjelse.

 
10-10-2023

af 102kamillah

Dejligt sted

Værelserne var store og rummelige. De bære præg af meget slidte og brugte. A1, A2og A3 som vi boede i i den nye del i stueplan hang skabene og kunne godt bruge en kærlig hånd og ja der lugtede jordslået i skuffer og skabe. At skulle lave mad på værelset hvis man vil det kan man ikke forvente det store, da der var meget lidt i køkkenet. Men nu rejser vi ikke og laver mad selv, så for os var det ligegyldigt. Gode supermarkeder omkring hotellet, kun 500-700 meter derned. Rengørings personalet havde et rum lige ved vores værelse og de larmede fra kl 7 om morgenen og var meget højt snakkende, de glemte gang på gang at låse vores skydedør, så der var fri adgang til vores værelse i flere timer når vi var taget på tur. Vi måtte påpege det op til flere gange. Bestyren på hotellet virkede meget sur det meste af tiden men blødte op når man lige prøvede at tale til ham og damen ved morgenmaden var super sød og var god til at lige sludre lidt. Pools på hotellet var ok, dog den bagerste pool trænger til at få lavet lidt hist og her men ellers dejlig god plads i og på pool området. Dejligt med solsenge men det sted man kan skylle sig var meget ulækkert og toilettet der var til poolen havde en meget stejl bakke ned ad og gulvet på wc blev ikke gjort rent den uge vi var der. De samme døde dyr lå der hver dag. Måske man skal sætte lidt mere ind for rengøring på hotellets faciliteter. Skal lige siges at vi ikke følte os uvelkommen og der blev da også sagt godmorgen og smil fra rengøringen. vi var tilfredse med opholdet på hotellet, pladsen og området var dejligt væk fra trafik, til prisen var vi tilfredse og vi forventede ikke luksuriøse forhold for det har vi ikke betalt for. Så hotellet lever op til de stjerner de har. Lidt om området: Man må forvente at skulle leje bil eller tag taxa da bussen til og fra corfu køre 4 gange i døgnet, så vil man have oplevelser må man forvente udgift til dette. Vi kan rigtigt godt lide området og var glade for at leje bil så vi kom rundt på øen og så nogen lidt mere aktive byer. Corfu by er virkeligt smukt. Man skal være god til smalle veje og skarpe sving da det meste af øen er sådan, super hyggeligt hvis man kan lide det. Vil ikke anbefale at bruge turen paxos og anti paxos på deres tur via Apollo eller tur stederne da de overfylder båden, lukker wc i en time mens folk bader og det meste af pladserne er uden udsyn, book i stedet en lille båd med plads til 7-11 mennesker, det er dyre, men I får så meget mere ud af turen. En lille engelsk café er det første sted man møder på vej ned til de få restauranter i byen og det er et dejligt sted, vi spiste også på flere derned af og oplevede ingen dårlig service eller mad, det var super godt. Ca. 8-15 euro pr ret skal man forvente meget normal pris, og øl 3,5 euro, cola 3 euro. Meget som hjemme i Danmark er priserne når man spiser ude eller handler.

 
20-09-2023

af kimmer peter o

Passer ikke hvad folk siger om det her sted

Var så skide sød alle sammen og pænt og flotte værelser og over det hel lækker mad være dag og nyt være dag og ligger en butik tæt på vor man kan handle heder stella og Coop og ligger en dejlig strand 2km væk

 
23-06-2023

af Sandra K

Dejlig poolområde og venligt personale

Dejligt poolområde og yderst venligt personale. Ved ankomst til Corfu meget sent om aftenen modtager en Apollo guide os i lufthavnen - svensk talende , forstod ikke et ord og hun kørte heller ikke med videre til hotellerne. Så en Apollo guide to gange på hotellet under vores ophold - de hverken hilste eller spurgte til om man havde det godt. Maden er spiselig, men findes langt bedre og billigere hos naboen “Lords” eller i hovedgaden. Bestiller du eks. en Chicken Sandwich findes der ikke en eneste grøntsag såsom et salatblad. Jeg ved ikke om Apollos guider selv har prøvet at spise på stedet eller hvad de har godkendt stedet på. Desuden mangler køkkenet i lejligheden en hel del faciliteter førend det vil være muligt at tilberede et måltid. På toilettet er toiletbrættet nærmest faldet af og hænger i det sidste. Ingen velkomstbrochure eller regler for ophold på værelset. Den blå strand der findes på Google maps af stedet - eksistere vidst ikke rigtig her. Legeplads på stedet af ældre kvalitet- og ellers ingen aktiviteter for børn. Det lader heller ikke til at der på stedet er regler for ro eller hensyntagen af dette på trods af det er et familiested med børn. To gange live musik under vores ophold, men så høj musik ud mod sove arealer helt til kl 23. Idag ankom en skoleklasse der rendte rundt og råbte og skreg til 23:30. Samt ophold af en familie ved pool (foran altaner med soveværelse) til kl 01:15 om natten. Receptionen er ikke bemandet om natten åbenbart. Selve området omkring er meget dødt og der sker ikke meget.