Must

  • • Egen strand med gratis solstole
  • • Moderne dobbeltværelser
  • • Havudsigt fra restauranten

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Must Boutique Hotel er et enestående hotel, med den mest oprigtige varme og imødekommenhed man so...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 84 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Must er et moderne, lille familiehotel med fremragende personlig service, lækkert græsk køkken og en fantastisk beliggenhed ved vandet. Hotellet har sit eget stykke strand på den anden side af vejen, hvor der findes solstole og parasoller.

På hotellets a la carte-restaurant, som har en fantastisk udsigt over havet, serveres græsk mad og middelhavsretter samt forfriskende drikkevarer. A la carte-restauranten serverer desuden morgenmad, og du kan vælge at spise enten inde i restauranten eller direkte på stranden. Der er også en bar på hotellet. Gratis wifi på fællesområder. Gratis parkering. Gennemkørselstrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad, serveret à la carte

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Værd at vide

I 2018 fik hotellet "Certificate of Excellence" af Tripadvisor.

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, gratis wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

SESA Boutique Hotel

På SESA Boutique Hotel har hvert værelse en unik indretning efter de temaer, som også har givet navn til hotellet; Sea, Earth, Sand & Air. Hotellets centrale beliggenhed og med stranden lige på den anden side af gaden er ideel.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.