Junior-suiter

Junior-suiter med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredninger i en sovesofa (ca. 140-160x200 cm). Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med en flaske vand ved ankomst. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter premium

Junior-suiter premium med en dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med en flaske vand ved ankomst. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med jacuzzi på udepladsen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Superior-værelse med en dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab/minibar med en flaske vand ved ankomst. Kaffemaskine Espresso. El-kedel samt kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset. Balkon eller terrasse og havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.