Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en stor dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med daglig opfyldning af vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Junior-suiter

Junior-suiter med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstraopredninger i en sovesofa (ca. 170x190 cm). Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med daglig opfyldning af vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suiter premium

Junior-suiter premium med en stor dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med daglig opfyldning af vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Bruser og toilet. Balkon eller terrasse med jacuzzi på udepladsen.

Antal personer: 2 personer.

Superior-værelser

Rummelige superior-værelser med en stor dobbeltseng. Tv med satellitkanaler. Espressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Køleskab/minibar med daglig opfyldning af vand. Gratis wifi, aircondition og deponering. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Strandtaske og strandsko. Bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer.