Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espressomaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder og badesko. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Junior-suite premium

Junior-suiter premium med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. Der er jacuzzi på terrassen. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Espressomaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder og badesko. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Aldersgrænsen for at bo på dette værelse er 12 år.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Suite

Suiter med balkon eller terrasse og havudsigt. Der er jacuzzi på terrassen. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder og badesko. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen. Aldersgrænsen for at bo på dette værelse er 12 år.

Værelsesstørrelse: Ca. 40-45 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Espressomaskine. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Strandtaske med pool- og badehåndklæder og badesko. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.