Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm el Sheikh. Her er mange pools, hvoraf flere er opvarmede. Her er der et stort udvalg af restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. For de mindste er der en børneklub og her bør du benytte lejligheden til at udforske livet under overfladen i det krystalklare vand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Pickalbatros Palace Resort har 11 pools, der forbinder til søer og vandfald. Seks af bassinerne er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. To separate børnebassiner og et vandland for børn med syv kanoer. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Privat strand med solstole, parasoller og badebro.

Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer. I Sunny- og Mediterranean-restauranterne kan du spise internationale retter, i Soprano kan du smage det italienske køkken og i L'Asiatique får du smagsoplevelser fra det asiatiske køkken. Culina byder på orientalske smage og i Food Court kan du spise snacks. Hotellet har også en à la carte-restaurant for feinschmeckere, hvor bordreservation er påkrævet. Når tørsten melder sig, har hotellet syv barer, herunder en bar i vandlandet, en poolbar, en skybar med en smuk udsigt over hotellet og pools og en strandbar.

Hotellet arrangerer flere aktiviteter, såsom vandpolo, vandgymnastik, aerobic og dart. Du kan også spille billard, bordtennis og boccia. To baner til beachvolley. Tennisbane, basketballbane og minigolf. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Legeplads. Vandsportscentre og dykkercentre på stranden, mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Hæveautomat. Trapper og niveauforskelle i og uden for hotellet. Hotellet ligger ved stranden, er stort og afstanden til stranden varierer alt efter hvor på hotellet man bor.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag 24/12
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Morgenmad i restauranterne Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique og Culina, kl. 07.00-10.00
 • Kontinental morgenmad i restauranten Sunny, kl. 10.00-11.00
 • Snacks i Food Court, kl. 12.00-17.00
 • Frokost i restauranterne Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique og Culina, kl. 12.30-14.30
 • Is i poolbaren, kl. 12.00-15.00
 • Eftermiddagskaffe i lobbybaren, kl. 15.00-18.00
 • Middag i restauranterne Sunny, Mediterranean, Soprano, L'Asiatique og Culina, kl. 18.30-21.00
 • En middag i à la carte-restauranten Cilantro, kl. 18.15-21.00. Bordreservation er påkrævet.
 • Middag i restauranten Sunny, kl. 22.00-24.00
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af barerne kl. 10.00-24.00.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Her venter flere store pools og fantastiske muligheder for svømning og snorkling i Det Røde Hav. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter at vælge imellem. For de mindste er der en børneklub og for de voksne et wellnesscenter til behagelig afslapning.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de sydlige dele af Sharm El Sheikh. Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele, her er masser af pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer. Alt er inkluderet for hotellets gæster, så det er nemt at slappe af, have det sjovt og have en fantastisk ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkte på stranden i Sharm el Sheikh og her kan du benytte lejligheden til at udforske en fantastisk undervandsverden i Det Røde Hav. På hotellet er der både pools og vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og masser at lave i løbet af dagen.