Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkte på stranden i Sharm el Sheikh og her kan du benytte lejligheden til at udforske en fantastisk undervandsverden i Det Røde Hav. På hotellet er der både pools og vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og masser at lave i løbet af dagen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser til 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i bungalow til 1-3 personer. Familieværelser til 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har i alt 11 udendørs pools og en indendørs pool. Flere pools med vandrutsjebaner og flere af dem pirrer virkelig i maven. Fire pools samt en børnepool er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solsenge, parasoller og pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Hotellets private strand er 450 meter lang med moler og forskellige former for vandsport. Solstole og parasoller kan lånes på stranden.

Pickalbatros Laguna Vista har et stort udvalg af restauranter og barer. I den italienske restaurant Soprano serveres det bedste fra det italienske køkken, og i Culina serveres der fiske- og skaldyrsretter. Restauranten Tagine dufter af orientalske krydderier, og Food Court serverer pizza, pasta, forskellige frugter, salater og sandwich. Capitano serverer snacks og lette måltider. À la carte-restauranten Concerto serverer internationale retter af høj kvalitet. Hotellet har flere barer, en strandbar, en poolbar og den fine Golden Buddha bar, hvor du kan få en drink og danse til sent.

I løbet af dagen arrangerer hotellet flere aktiviteter, herunder vandpolo, dart, danseundervisning, aerobic, yoga, vandgymnastik og volleyball. Bordtennis. Tennisbane. Hotellet har også et fitnessrum og en opvarmet indendørs pool, der kan benyttes gratis, samt sauna, dampsauna og hammam mod betaling, aldersgrænsen er 16 år. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale, her vises film og arrangeres et diskotek. Legeplads. Nede på stranden er der et vandsportscenter og et dykkercenter. Aftenunderholdning med og shows og musik.

Gratis wifi på hele hotellet. Hæveautomat. Hotellet er stort og afstanden til stranden varierer fra få meter og op til 400 meter. Trapper og niveauforskelle inden for hotellet.

Omkring 15 km til SOHO Square, omkring 24 km, til Naama Bay og omkring 30 km til det gamle marked i Hadaba.

All Inclusive

Ved All Inclusive indgår:

Morgenmad i lobbybaren, kl. 01.00-05.00 Morgenmad i Tagine-restauranterne, kl. 07.00-11.00 og i Sopran, kl. 07.00-10.00 Frokost i Food Court Capitano, kl. 12.00-17.00 Frokost i Sopranrestauranten, kl. 12.30-14.30 Frokost i Beach Bar Snack Restaurant, kl. 12.00-15.00 Is i Beach Bar og i Red Sky Bar, kl. 12.00-17.00 Eftermiddagskaffe med vafler i Red Sky Lounge, kl. 12.00-15.00 Middag i restauranterne Tagine og Culina, kl. 18.30-21.00 Middag i Sopranrestauranten, kl. 19.00-21.00 En middag pr. ophold i à la carte-restauranten Concerto, kl. 18.30-21.00. Bordreservation er påkrævet. Middag i restauranten Tagine, kl. 22.30-24.00 Lokale drikkevarer, øl, vin og cocktails ad libitum i enhver af hotellets barer, kl. 10.00-24.00.

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen

Alle hoteller i Sharm el Sheikh

Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Her venter flere store pools og fantastiske muligheder for svømning og snorkling i Det Røde Hav. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter at vælge imellem. For de mindste er der en børneklub og for de voksne et wellnesscenter til behagelig afslapning.

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de sydlige dele af Sharm El Sheikh. Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele, her er masser af pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer. Alt er inkluderet for hotellets gæster, så det er nemt at slappe af, have det sjovt og have en fantastisk ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm el Sheikh. Her er mange pools, hvoraf flere er opvarmede. Her er der et stort udvalg af restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. For de mindste er der en børneklub og her bør du benytte lejligheden til at udforske livet under overfladen i det krystalklare vand.