Den nye Marina med både i Hurghada

Oplevelser i Hurghada

Vil du kombinere afslappende dage i solstolen med oplevelser udenfor hotelområdet? Så har vi nogle rigtig gode tips, som du kan benytte dig af her! Hurghada byder på mere end bare sol og strand – her kan du også opleve spændende områder og interessante seværdigheder!

Ny marina i Hurghada Den nye Marina i Hurghada lokker med hyggelige restauranter og barer

Sheraton Street

Besøg pulserende Sheraton Street og Sherry Street for at shoppe og få et glimt af, hvordan livet i det centrale Hurghada ser ud. Måske vil du elske det eller måske vil du slet kunne ikke lide det – men i det mindste har du oplevet noget helt andet, end vi i Skandinavien er vant til. På Sheraton Street venter dyttende biler, blinkende lys og en travl menneskemængde. Benyt lejligheden til at shoppe nogle souvenirs eller noget andet sjovt med hjem, men glem for al i verdenen ikke at prutte om prisen. Her kan du få flere tips om Hurghada.

Den nye marina

Leder du efter en lidt roligere og mere afslappende atmosfære, bør et besøg i Den Nye Marina helt klart stå på din to-do liste. Ingen biler må køre her, men du kan nyde en gåtur og udspionere bådene, der ligger fortøjet langs havnepromenaden. Området byder på flere hyggelige og trendy restauranter med alt fra asiatisk til græsk og italiensk. Hvis du ikke er rigtig sulten, kan du sætte dig ned og nyde noget godt at drikke og hvorfor ikke bestille i en Shisha?

Strandpromenaden i Sahl Hasheesh Nyd den smukke udsigt fra promenaden i Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh-området byder ikke kun på en fantastisk lang og dejlig sandstrand, men også hyggelige restauranter og strandbarer. Gå en tur langs strandpromenaden i en allé med palmer, hvor du på den ene side kan nyde udsigten over stranden og det krystalklare hav, og på den anden side kan du udforske de fantastiske bygninger i traditionel arabisk stil. Her kan du få rigtig fine billeder, som du kan fylde dit feed med!

El Dahar

Oplev det autentiske hverdagsliv for de lokale i El Dahar-området. Her må du absolut ikke gå glip af at besøge det velkendte grøntsagsmarked, som er en oplevelse i sig selv. Her kommer du til at opleve det autentiske Egypten sammenlignet med andre områder af byen, der for det meste er tilpasset turisme.

Hvordan kommer du rundt?

  • Uber! Ja, du læste rigtigt. Uber findes i Hurghada og fungerer perfekt, fordelen ved Uber er at du får en fast pris som så bliver trukket på dit kort og du skal derfor ikke forhandle prisen eller medbringe kontanter. Husk blot, at du skal have wifi, når du bestiller turen tilbage til hotellet, alternativt køber du et lokalt simkort til et overkommeligt beløb, og du skal ikke lede efter wifi.
  • Almindelig taxa fungerer også uden problemer, og du finder taxaer næsten overalt, hvis ikke vil de uden tvivl finde dig.
  • Minibusserne eller "Yalla Yalla busserne" er en anden måde at komme rundt på for dem, der vil prøve at rejse som de lokale. Der er ingen stop, de stopper, hvor du vinker dem ind, og du fortæller bare chaufføren, hvor du vil hen. Disse små busser tager omkring 15 personer med og er meget billige!

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Hurghada, find og book en rejse til Hurghada eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Hurghada

Hvilke de bedste strande i Hurghada? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Hurghada i Egypten!

Se alle vores rejsetips til Egypten

Hurghada

  • Dykker- og snorkelparadis
  • All Inclusive-hoteller af høj standard
  • Krystalklart vand, perfekt vejr og smukke strande
Læs mere om Hurghada

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her