Solnedgang over Dream Beach i Hurghada

Hurghadas smukkeste strande

- vores 5 bedste strandtips!

Egypten er kendt for sine kridhvide strande og det krystalklare Røde Hav, og Hurghada er ingen undtagelse. De fleste hoteller tilbyder dejlige private strande, men hvis du vil se mere af byen, er der flere offentlige strande at besøge. Her kan du læse mere om, hvilke strande der tilbyder de bedste sol- og badesteder!

1. Old Vic Beach

Tag til Old Vic Beach i New Hurghada, en dejlig sandstrand med restaurant og sjove vandsportsaktiviteter som parasailing og bananbåd. Stranden har entrégebyr, men både solstole og parasoller er inkluderet.

2. Dream Beach

Den hyggelige sandstrand Dream Beach byder på rolige timer i solstolen om dagen og hurtige strandfester om aftenen. Benyt lejligheden til at spille beachvolley og snorkle i det krystalklare vand. Entrégebyr for at komme til stranden.

3. Sharm El Naga

Ca. 50 km uden for Hurghada finder du snorkelparadiset Sharm El Naga. De lettilgængelige og smukke rev ligger næsten lige ved kysten og indbyder til en skøn snorkeltur. Den nemmeste måde at komme hertil er med taxa, og du har adgang til stranden mod entrégebyr.

4. Stranden ved Sahl Hasheesh

Blot en kort taxatur væk fra hotellerne i Hurghada kan du besøge en af ​​de fineste strande i Egypten - nemlig stranden Sahl Hasheesh! En 10 kilometer lang sandstrand med krystalklart vand venter her og her finder du alt, hvad du behøver til en afslappende dag på stranden. Nogle dele af stranden er private, mens andre dele er åbne for offentligheden. På en af ​​de hyggelige strandbarer kan du leje liggestole og parasoller, her kan du også bestille noget at spise eller noget at drikke.

5. Private sandstrande

Langt de fleste af Apollos hoteller i Hurghada har private sandstrande, hvor du kan nyde solen og svømme lige der, hvor du bor. På Apollo Sports-hotellet Aqua Vista - powered by Playitas, er der en fin bugt med bølgebryder, hvor du kan køle af efter dagens træning.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Hurghada, find og book en rejse til Hurghada eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Hurghada

Hvilke de bedste strande i Hurghada? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Hurghada i Egypten!

Se alle vores rejsetips til Egypten

Hurghada

  • Dykker- og snorkelparadis
  • All Inclusive-hoteller af høj standard
  • Krystalklart vand, perfekt vejr og smukke strande
Læs mere om Hurghada

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her