Strande i Hurghada

Egypten er kendt for sine kridhvide strande og det krystalklare Røde Hav, og Hurghada er ingen undtagelse. De fleste hoteller tilbyder dejlige private strande, men hvis du vil se mere af byen, er der flere offentlige strande at besøge. Her kan du læse mere om, hvilke strande der tilbyder de bedste sol- og badesteder!

Papas Beach Club

I den nye marina finder du den hippe Papas Beach Club, hvor kan du slappe af ved poolen til tonerne af musik. Restauranten serverer mad og drikke, og du kan også prøve beachvolley. Entréafgift.

Old Vic Beach

Hvis du vil have et endnu billigere alternativ, skal du tage til Old Vic Beach i nye Hurghada. Her er en dejlig sandstrand, restaurant og sjove vandsportsaktiviteter såsom parasailing og bananbåd. For at bruge stranden betales entréafgift, men så er både solstole og parasoller inkluderet.

Dream Beach

Den dejlige sandstrand i Dream Beach byder på afslappende timer i solstolen om dagen og sjove strandfester om aftenen. Hvis du får lyst kan du spille beachvolley og snorkle i det krystalklare vand. Entréafgift.

Sharm El Naga

Ca. 50 km uden for Hurghada finder du snorkleparadiset Sharm El Naga. Det let tilgængelige og smukke rev er næsten præcis ved kanten af stranden og inviterer dig til en smuk snorkletur. Du kan nemt komme hertil med taxa. Entréafgift.

Private sandstrande

De fleste af Apollos hoteller i Hurghada har private sandstrande, hvor du kan nyde solen og bade, lige der hvor du bor. På Apollo Mondo Family-hotellet Beach Albatros Resort er der en dejlig lang strand, perfekt til plask og leg, og på det luksuriøse Steigenberger Pure Lifestyle finder du en strandklub med en strandfest en gang om ugen. På Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas, er der en dejlig bugt med en bølgebryder, hvor du kan få en kold dukkert efter dagens træning.