Krydderier på marked i Hurghada

Billig shopping i Hurghada

Hurghada er et rejsemål, hvor du får meget for pengene, og der er flere smukke souvenirs at tage med hjem. Tag på marked og oplev håndlavede tønder, bomuld, papyrus og parfume. Tag også et dykkercertifikat eller udvikle dine evner. Tjek vores tips her!

Tag på marked

Et must i Egypten er at tage på marked, eller "souk" som det hedder på arabisk. I Hurghadas gamle bydel El Dahar finder du en dejlig souk, hvor du kan købe krydderier, frugt, tøj, lamper og alt andet. Egyptisk bomuld eller papyrus er en dejlig souvenir til at tage hjem.

Parfumernes land

Parfumer har altid været en stor del af Egypten. I faraoernes Egypten blev parfume brugt enten som røgelse eller for god duft i cremer og olier, både i personlige og religiøse sammenhænge. F.eks. har man fundet beholdere med parfume i de egyptiske grave. I dag er der mange små parfumeforretninger i Hurghada, hvor du kan prøve de dufte, der passer til din personlighed og stil. Der er også mulighed for at blande sin egen parfume og vælge en smuk flaske, der passer til.

Håndlavede fade

I Hurghada, både på markeder og i de små butikker langs Sheraton Road, finder du masser af smukke håndlavede fade. Nogle gange er der også mulighed for at designe din egen, hvordan du vil have mønstre og farver. F.eks. kan du skrive dit navn på fadet med arabisk tekst.

Dykkercertifikat

Det Røde Hav under overfladen er en oplevelse, som du ikke må gå glip af i Egypten. Det krystalklare vand er hjemsted for mange smukke skabninger som koraller, farverige fisk, delfiner og skildpadder. Koralrev kan udforskes under en snorkletur, men hvis du ønsker at komme dybere ind i den smukke undervandsverden, er dykning den bedste mulighed. Med vores udflugter tilbyder vi dykningsture for begyndere og erfarne samt dykkerkurser, hvor du tager et certifikat eller bare udvikler dine evner.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Hurghada, find og book en rejse til Hurghada eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Hurghada

Hvilke de bedste strande i Hurghada? Hvor kan jeg finde de mest interessante seværdigheder? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Hurghada i Egypten!

Se alle vores rejsetips til Egypten

Hurghada

  • Dykker- og snorkelparadis
  • All Inclusive-hoteller af høj standard
  • Krystalklart vand, perfekt vejr og smukke strande
Læs mere om Hurghada

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her