Rejser til El Gouna

El Gouna:

  • • Rejsemål med luksus
  • • Lavvandede sandstrande

El Gouna er Det Røde Havs smukkeste og mest eksklusive turistby! Her oplever du fantastiske strande og laguner ved den vidunderlige kyst. Nyd dovne dage og god service på de herlige hotelområder, eller brug dagene på at spille golf på El Gounas gode golfbaner.Fakta om El Gouna

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu er ca. 110 DKK pr. person og en øl ca. 18 DKK.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller tager det ca. 45 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Lavvandede, børnevenlige laguner og fine, kunstigt anlagte sandstrande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 20°c
feb 21°c
mar 25°c
apr 29°c
maj 33°c
jun 35°c
jul 36°c
aug 36°c
sep 34°c
okt 31°c
nov 26°c
dec 22°c

Andre rejsemål Egypten

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålende sol og de fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller. Apollos hoteller i Hurghada er af høj klasse og tilbyder alt det, som du behøver for en skøn solferie.

Nilkrydstogter

Nilen er en af verdens længste og mest kendte floder. Her har vandet løbet igennem flere tusind år, hvilket har ført til de mange storslåede seværdigheder, når er placeret langs med Nilens bred. Den bedste måde at opleve disse berømte steder er med et Nilkrydstogt, der nemt kan tage dig fra sted til sted. Nyd et førsteklasses ophold, god mad og smukke udsigter mens du går i de gamle egypteres fodspor langs med Nilen.

Abu Soma

Rejs til Abu Soma og oplev en ferie lige ved det krystalklare Røde Hav. Hvis du ønsker en ferie med fred og ro, er du kommet til rette sted. Her bor du nemlig på det elegante voksenhotel Shams Prestige Abu Soma, hvor både sandstranden og det palmeklædte poolområde lokker med forfriskende svømmeture. Under Det Røde Havs overflade venter en farverig verden, der er noget ud over det sædvanlige.

Makadi Bay

Velkommen til Makadi Bay, et luksuriøst ferieparadis, hvor de elegante hotelkomplekser har udsigt over det azurblå vand. Ved den kilometerlange sandstrand venter Det Røde Hav med sine farverige koralrev og fisk i alle regnbuens farver.

Sahl Hasheesh

En rejse til den stille badeby Sahl Hasheesh byder på en dejlig ferie. Hotellerne er af høj klasse, og har alle privat sandstrand, hvor du kan slappe af og bare nyde din ferie.