Finnair (AY)

https://www.finnair.com/dk-da

Finnair er Finlands største flyselskab og også det nationale flyselskab. De har hjemmebase i Helsinki-Vantaa Lufthavn. Finnair dominerer både den nationale og internationale lufttrafik i Finland og er medlem af Oneworlds Luftfartsalliance. Finnair er et af Europas førende flyselskaber og transporterede i 2016 over 10 millioner passagerer. Finnairs rutenetværk omfatter 16 indenlandske og omkring 50 internationale destinationer. De er et af Europas største flyselskaber målt på fly til Asien. Finnair er et af de ældste flyselskaber i verden.

Check-in

Når du booker rutefly rutefly med Apollo, tjekkes flyet altid direkte ind via Finnair. Du kan checke ind ind online 36 timer før flyets afgang.

Indtjekningsmetoder: Automatisk check-in i lufthavnen,  Finnairs hjemmeside,  Check-in før rejsen.
Finnairs online check-in åbner 36 timer før flyets afgang.

Flyselskabet kan ændre deres tidsplan op til afrejse. Tjek aktuelle flytider i god tid for både ud- og returflyvninger, enten hos flyselskabet selv eller på http://www.checkmytrip.com.

 

Bagage

Kun fly

Hvis du kun har booket fly, så kan du læse mere om bagagebegrænsningerne her.

Specialbagage

Det er muligt at medbringe specialbaggage. Priser og instruktioner finder du her.

 

Måltider

Måltider på flyet indgår ikke på alle flyvninger. Hvis du allerede har lavet en booking, så kan du tjekke om måltider er inkluderet her i din reservation her

Du kan læse mere om udvalget af måltider på Finnairs flyvninger her.
 

Forudbestil siddeplads

Du kan ændre dit sæde mod et ekstra gebyr på Finnairs rutefly i god tid før afgang her.
Hvis du ikke selv vælger din plads inden afgang, anbefaler vi at du checker-ind i god tid

Bemærk, at passagerer med samme reservationsnummer skal købe en plads på flyet.

 

Vilkår

Læs mere om vilkårene for rutefly med Apollo Rejser her
Læs mere om vilkårene for rutefly hos Finnair her

 

Vigtigt! Ekstra tjenester købt gennem flyselskabet refunderes ikke. Disse tjenester skal købes gennem flyselskabet på en ny rejse. 

 

Taxfree

I Finnair Shoppen kan du nemt shoppe forud din rejse. Du vil efterfølgende få udleveret dine varer i flyet. I sortimentet finder du bl.a. solcreme, badetøj, strandtøj, spil og anden underholdning for både unge og ældre. Og bedst af det hele - du sparer tid på ferien, og får tid til andre ting. Du kan også forudbestille varer til hjemrejsen. Det er muligt at handle tidligst 30 dage før flyets afgang. Taxfree shopping hos Finnair.

 

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance til at komme ombord på og af flyet eller hvis du skal medbringe dyr. Find os her.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg