Finnair (AY)

https://www.finnair.com/dk-da

Finnair er Finlands største flyselskab og også det nationale flyselskab. De har hjemmebase i Helsinki-Vantaa Lufthavn. Finnair dominerer både den nationale og internationale lufttrafik i Finland og er medlem af Oneworlds Luftfartsalliance. Finnair er et af Europas førende flyselskaber og transporterede i 2016 over 10 millioner passagerer. Finnairs rutenetværk omfatter 16 indenlandske og omkring 50 internationale destinationer. De er et af Europas største flyselskaber målt på fly til Asien. Finnair er et af de ældste flyselskaber i verden.

Check-in

Indtjekningsmetoder: Automatisk check-in i lufthavnen,  Finnairs hjemmeside,  Check-in før rejsen.
Finnairs online check-in åbner 36 timer før flyets afgang.

 

Taxfree

I Finnair Shoppen kan du nemt shoppe forud din rejse. Du vil efterfølgende få udleveret dine varer i flyet. I sortimentet finder du bl.a. solcreme, badetøj, strandtøj, spil og anden underholdning for både unge og ældre. Og bedst af det hele - du sparer tid på ferien, og får tid til andre ting. Du kan også forudbestille varer til hjemrejsen. Det er muligt at handle tidligst 30 dage før flyets afgang. Taxfree shopping hos Finnair.

 

Specielle behov

Kontakt Apollo hvis du har brug for assistance til at komme ombord på og af flyet eller hvis du skal medbringe dyr. Find os her.

Bagage

På en charterrejse må hver passager medbringe en bagage med en maksimal vægt på 23 kg og en sum af ydermål (højde + længde + bredde) på 158 cm. Derudover må passagerere (undtagen spædbørn) medbringe håndbagage, der vejer op til 8 kg. Et spædbarn må i alt medbringe indchecket bagage på 23 kg. Derudover kan spædbørn og børn medbringe en sammenklappelig klapvogn og en autostol.

Vægten af ​​den indcheckede bagage må ikke overstige 23 kg, selvom flere personer med samme rejsereservation har pakket i samme taske.
Læs mere om bagageregler og instruktioner for Finnairs flyvninger
her.

 

Kun fly

Hvis du booket fly uden ophold, så kan du læse mere om bagagebegrænsningerne her.

Tilkøb

Yderligere tjenester til charterflyvninger, såsom måltider, siddepladser og specialbagage kan tilkøbes her.


Du kan logge ind på Finnairs hjemmeside tidligst dagen efter bestillingen, og når der er 185 dage tilbage til rejsens afgang. Log ind med dit Apollo bookingnummer og efternavn.

Læs mere om måltider ombord på flyet her Nordic Kitchen selection. Kun kortbetaling accepteres på flyet.


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg