Glade børn på Cypern

Med familien på Cypern

Hvis du får lyst til at lave noget andet end at svømme i poolen eller slappe af på stranden, så er der flere sjove aktiviteter, hvis du rejser med familien til Cypern. Hvorfor ikke tage din familie med en hel dag i et af Europas største vandlande eller besøge Ayia Napas tivoli?

Waterworld

Ca. 4 km uden for Ayia Napa ligger Waterworld, son er et af Europas største vandlande med temaer fra den græske mytologi. Prøv en af de mange vandrutsjebaner, leg i bølgerne eller slap af på en solstol.

Tip! Hvis du køber entrébilletten gennem Apollo, så slipper du for at stå i kø til at komme ind i parken og kommer hurtigere ind til alt det sjove.

Tivoli i Ayia Napa

I Parko Paliatso tivoli i Ayia Napa er der masser af forskellige aktiviteter for store og små: en stor sling shot, radiostyrede biler, minigolf, spøgelseshus, karruseller, hoppetårn og meget andet sjovt. Her kan du læse mere om Parko Paliatso.

Vandrutsjebaner
Club Polly & Mino på Malama Beach Village

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay kan du beundre hundredvis af forskellige fisk i alle regnbuens farver. I den smukke have er der skildpadder, fugle og krokodiller. I området er der også en restaurant og en legeplads for børnene.  
 

Katamarantur

Tag med os på den blå bølge, kom med på en katamarantur, der passer til hele familien. Frokostbuffet er inkluderet, og vi gør svømme- og snorkelstop. Læs mere og book udflugten "Katamarantur" her.
 

Børnevenligt hotel med børneklub og svømmeskole

Hvis du leder efter et hotel til dig og din familie på Cypern, kan vi anbefale Malama Beach Holiday Village, et af vores Apollo Mondo Family Resorts – familiehoteller med ekstra af alt. Der er børneklub, svømmeskole og gratis træning med skandinavisktalende instruktører. Og selvfølgelig - børnenes favoritter - Polly & Mino!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Cypern, find og book en rejse til Cypern eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Cypern

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Cypern!

Se alle rejsetips for Cypern

Cypern

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlig Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her