Med familien på Cypern

Med familien på Cypern

Hvis du får lyst til at lave noget andet end at svømme i poolen eller slappe af på stranden, så er der flere sjove aktiviteter, hvis du rejser med familien til Cypern. Hvorfor ikke tage din familie med en hel dag i et af Europas største vandlande eller besøge Ayia Napas tivoli?

Waterworld

Ca. 4 km uden for Ayia Napa ligger Waterworld, son er et af Europas største vandlande med temaer fra den græske mytologi. Prøv en af de mange vandrutsjebaner, leg i bølgerne eller slap af på en solstol.

Tip! Hvis du køber entrébilletten gennem Apollo, så slipper du for at stå i kø til at komme ind i parken og kommer hurtigere ind til alt det sjove.

Tivoli i Ayia Napa

I Parko Paliatso tivoli i Ayia Napa er der masser af forskellige aktiviteter for store og små: en stor sling shot, radiostyrede biler, minigolf, spøgelseshus, karruseller, hoppetårn og meget andet sjovt. Her kan du læse mere om Parko Paliatso.

Vandrutsjebaner

Ocean Aquarium

På Ocean Aquarium i Fig Tree Bay kan du beundre hundredvis af forskellige fisk i alle regnbuens farver. I den smukke have er der skildpadder, fugle og krokodiller. I området er der også en restaurant og en legeplads for børnene.