Cyperns smukke strande

Cyperns smukkeste strande

På Cypern finder du mange fantastiske strande med krystalklart vand. Her kan du læse om nogle af vores favoritter!

Smukke Konnos Bay

Mellem Ayia Napa og Fig Tree Bay ligger Konnos Bay. Her søger mange af de lokale hen for en dejlig dag på den stille strand. Hvorfor ikke leje en ATV og kør her hen om dagen! På vejen kan du kigge på Cape Greco, som ligger i nærheden. For at komme til stranden, skal du køre mod Cape Greco og svinge af ved hotel Grecian Park. Herfra fører en lille slingrende vej ned til bugten.

Fredelige Ayia Thekla

Hvis du vil have en dejlig badedag i fred og ro, så skal du tage til Ayia Thekla, som ligger ca. 7 km vest for Ayia Napa. Stranden ligger i rolige omgivelser ved siden af en lille kirke. Her kommer både turister og lokalbefolkningen, og der er en meget romantisk atmosfære.

Coral Bay & Cape Lara

Nord for Paphos er Akamash-halvøen, som er et naturbeskyttet område med fantastisk flora og fauna. Her finder du den 600 meter lange sandstrand Coral Bay og Cape Lara, hvor havskildpadder kommer og lægger deres æg.

Smukke Konnos Bay

Afrodites fødested

Syd for Paphos ligger Petra tou Romiou eller Afrodites fødested, som det også kaldes. Det siges, at det var her, at Afrodite steg i land efter at have født havets skum. Det er en hyggelig badebugt med stenstrand. Det siges, at hvis du finder en hjerteformet sten fra denne strand, så får du evig kærlighed!

Ayia Napas strande

Ayia Napa har flere strande, og nogle af de mindre er Sandy Bay og Golden Beach. En af de større strande er Grecian Bay, der ligger ved siden af havnen, ved Alion Beach Hotel. Områdets mest berømte strand er Nissi Beach, hvor det tager ca. 35 min at komme til fra havnen. Det er populært sted for unge mennesker og soldyrkere, så regn med mange mennesker. Stranden er kantet af caféer og restauranter. Der er et bredt udvalg af vandsport.

Petra tou Romiou eller Afrodites fødested