Stranden Nissi Beach i Aiya Napa

De smukkeste strande på Cypern

Cypern byder på mange dejlige strande og krystalklart vand, besøg Ayia Napas mest berømte strand - Nissi Beach eller hvorfor ikke slappe af ved den smukke Konnos-bugt. Her er vores bedste strandtips på Cypern!

Smukke Konnos Bay

Mellem Ayia Napa og Fig Tree Bay ligger Konnos Bay. Her søger mange af de lokale hen for en dejlig dag på den stille strand. Hvorfor ikke leje en ATV og kør her hen om dagen! På vejen kan du kigge på Cape Greco, som ligger i nærheden. For at komme til stranden, skal du køre mod Cape Greco og svinge af ved hotel Grecian Park. Herfra fører en lille slingrende vej ned til bugten.

Fredelige Ayia Thekla

Hvis du vil have en dejlig badedag i fred og ro, så skal du tage til Ayia Thekla, som ligger ca. 7 km vest for Ayia Napa. Stranden ligger i rolige omgivelser ved siden af en lille kirke. Her kommer både turister og lokalbefolkningen, og der er en meget romantisk atmosfære.

Coral Bay & Cape Lara

Nord for Paphos er Akamash-halvøen, som er et naturbeskyttet område med fantastisk flora og fauna. Her finder du den 600 meter lange sandstrand Coral Bay og Cape Lara, hvor havskildpadder kommer og lægger deres æg.

Petra tou Romiou

Afrodites fødested

Syd for Paphos ligger Petra tou Romiou eller Afrodites fødested, som det også kaldes. Det siges, at det var her, at Afrodite steg i land efter at være blevet født af havets skum. Det er en hyggelig badebugt med stenstrand. Det siges, at hvis du finder en hjerteformet sten fra denne strand, så får du evig kærlighed!

Ayia Napas strande

Ayia Napa har mange fine strande med krystalklart vand. Nogle af de mindre er Sandy Bay (ca. 2 km udenfor Ayia Napa) og Golden Beach (ca. 4 km udenfor Ayia Napa). En af de større strande er Grecian Bay, der ligger ved siden af havnen, ved Alion Beach Hotel. Der er også klipper og huler, som du kan svømme ind i. Områdets mest berømte strand er Nissi Beach, hvor det tager ca. 35 min at komme til fra havnen. Det er populært sted for unge mennesker og soldyrkere, så regn med mange mennesker. Stranden er kantet af caféer og restauranter. Der er et bredt udvalg af vandsport. Hvis du vil bo i nærheden af ​​Nissi Beach, så tjek vores populære hotel med samme navn, Nissi Beach.  

Makronissos Beach

Leder du efter en dejlig, men lidt roligere strand, er Makronissos Beach, cirka 6 km uden for Ayia Napa, en god mulighed. Stranden er også god, hvis du kan lide at snorkle.
  

Konnos Bay

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Cypern, find og book en rejse til Cypern eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Cypern

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Cypern!

Se alle rejsetips for Cypern

Cypern

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlig Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her