Stranden Petra tou romiou

De 5 bedste strande i Pafos

I og omkring Pafos kan du besøge dejlige strande med krystalklart vand i naturskønne omgivelser! Uanset om du vil udforske uberørte strande eller nyde mere befolkede strande, er der garanteret noget for dig her. Her har vi listet 5 af vores yndlingsstrande omkring fantastiske Pafos.

Skønne Coral bay på Cypern Nyd det krystalklare vand i Coral Bay

1. Coral Bay 

Ved smukke Coral Bay, omkring 6 kilometer nord for Pafos by, kan du nyde en hel dag med afslapning på den dejlige sandstrand, vandet er lige så smukt og krystalklart som Cypern er kendt for. Der er både solstole og parasoller til leje for dem der ønsker en behagelig dag i solsengen, for dem der ikke kan ligge stille, er der masser af vandaktiviteter såsom dykning og vandski. Der er også gode restauranter og barer langs stranden.

2. Lara Bay

Denne smukke, uspolerede og naturskønne strand beliggende i Akama Nature Reserve er et besøg værd. Den velkendte Carreta Carreta-skildpadde kommer til denne gyldengule sandstrand for at lægge sine æg. Der er ingen solstole eller parasoller til at leje, og nogle dele af stranden er kun for skildpadderne, bemærk at bølgerne her nogle gange kan være høje.

Stranden Petra Tou Romiou Smuk udsigt ved Petra Tou Romiou-stranden

3. Aphrodite Bay / Petra Tou Romiou

Måske er en af ​​Cyperns mest berømte strande Petra Tou Romiou, som siges at være fødestedet for selveste Afrodite, kærlighedens og frugtbarhedens gudinde i græsk mytologi. Hvis du finder en hjerteformet sten her på stranden, siges det, at du vil finde evig kærlighed, det alene er en god grund til at komme hertil! Ud over dette venter krystalklart vand, smukke omgivelser med fantastiske klippeformationer og selvfølgelig en smuk strand.

4. Alykes Beach

Alykes er inden for gåafstand fra det centrale Pafos. Her finder du alle de faciliteter, du har brug for, til en dejlig dag på stranden, såsom solstole, parasoller, barer og restauranter. Forskellige former for vandsport tilbydes også for dem, der bliver trætte af at ligge i solstolen. Stranden består af sand og småsten og har også fået EU's Blå Flag for sit rene vand.

5. Vrisoudia Beach

Ikke langt fra nabostranden Alykes finder du den lille strand Vrisoudia. Stranden, der ligger tæt på turistområderne, ligesom Alykes, byder på smukt vand, der også har fået EU's Blå Flag og en fin sten- og sandstrand. Perfekt til dem, der ønsker en strand tæt på byen med faciliteter såsom solstole og parasoller.


Tips & Inspiration

Se alle rejser til Cypern, find dit drømmehotel eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Pafos

Her finder du vores bedste tips om de bedste seværdigheder, smukkeste strande og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Pafos

Hvorfor skal du rejse til Cypern?

  • Fantastisk vejr med 300 solskinsdage om året
  • Smukke strande i familievenlige Fig Tree Bay
  • Natteliv eller afslapning i Ayia Napa og Pafos
Se alle rejser til Cypern

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her