Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller fransk balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand indgår, genopfyldes dagligt. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 28 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Familie-suite

Familie-suiter med balkon. Familie-suiten består af to soveværelser adskilt af en skydedør i matteret glas. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i to enkeltsenge eller i køjeseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand indgår, genopfyldes dagligt. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Suite

Suiter med balkon og pooludsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand indgår, genopfyldes dagligt. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Denne værelsestype har en aldersgrænse på 18 år.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-suite

Superior-suiter med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. En flaske vand indgår - genopfyldes dagligt. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Denne værelsestype har en aldersgrænse på 18 år.

Værelsesstørrelse: Ca. 25 kvm.
Antal personer: 2 personer.