Bedømmelse af Olympic Lagoon Resorts Ayia Napa

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

5575 bedømmelser
Meget godt
 
4344
Godt
 
830
Middel
 
262
Mindre godt
 
73
Dårligt
 
67

5 nyeste bedømmelser

17-09-2023

af Charlie N

Top service

Vi besøgte stedet som et par, og var lidt bekymret for om der ville være for meget støj fra børn - men det var der slet ikke. Hotellet har voksen pool, område i buffet restauranten kun for voksne - og flere ala carte restauranter kun for voksne. Der er ingen kamp om sunbeds, da man får sine egne personlige sunbeds. Maden er rigtig fin og udvalget er stort. Vi besøgte 3 ala carte restauranter - og de var alle fine. Udvalget af drikkevare på hotellet er fantastisk - og bemærk at alkoholen er mærkevare og ikke lokal alkohol. Alt personale yder en super service - de er hele tiden smilende og hjælpsomme. The experience center byder på virkelig god underholdning - bedste jeg nogensinde har set på et hotel. Hotellet er primært besøgt af englændere, og de var alle søde, venlige og glade. Fra hotellet er der 5 min. gang til Landa Beach og 15 min. gang til Nissi Beach. Strandende er fantastiske og vandet er endnu mere fantastisk. Taxa til AYIA Napa koster cirka 13 Euro - og byen er et besøg hver. Vi kommer helt sikkert tilbage til hotellet næste år. Tak til Olympic lagoon for en fantastisk ferie.

 
10-06-2023

af Yminus07 Kølkær, Danmark

Fantastisk ferie

Fantastisk hotel, maden på dinneren var fantastisk (lidt sløje milkshakes) men burger og pomfritter var top notch isen i scooperia var fantastisk buffeten var også god. Poolerne var fantastiske godt at den indendørs var der da de udendørs de fleste dage var lidt for kolde. Lazy river var også fantastisk og stranden i nærheden var dejlig, nemt og billigt at komme frem og tilbage til Ayia Napa god underholdning Og personalet var fantastiske de genkendte en hele tiden og snakkede “dansk” til en med et par få fraser hotellet havde flest engelske gæster og alle virkede høflige Vi havde et værelse med egen have og det var virkeligt lækkert at kunne ligge og sole i fred og ro samtidig med at der var læ der så det var lidt varmere Den største skuffelse var snackeriaet der ikke var meget værd med lidt tørre kager, salater supermarkeds sandwich+salat smat frugter og lidt pizza (måske er det bedre i højsæsonen) Nogle gange skulle man stå midt i kø for at få plads ved buffeten men det var nok fordi det var lidt køligt så de mange pladser ude blev ikke brugt i fulde drag Drinksene var også gode og der var et godt udvalg af dem

 
08-04-2023

af Morten J

100% uorden

Når man får mere end forventet så er det succes. Meget flinke medarbejdere alle steder. Fantastik buffet med kæmpe udvalg. Eneste minus er en kold pool men vi var her i april og derfor var den ikke varmet op af solen endnu. Kan kun anbefale stedet.

 
16-10-2020

af tandfeen1975 Hobro, Danmark

FANTASTISK!!!!

Der er absolut INTET at udsætte på dette hotel. ALT er helt i top. Maden, som varierer hver eneste dag i selve hovedrestauranten. Og ellers kan man reservere på én af de andre restauranter på resortet. Dog skal man gøre det lige så snart, man ankommer, da de hurtigt bliver booket op. Vi nåede kun to forskellige i vores ferieuge... Rengøringen er super, værelserne fine (dog havde vi en lidt kedelig udsigt mod en p-plads), men til gengæld to solsenge og havemøbler i helt egen have! Personalet er sindssygt opmærksomme og servicemindede. Og til sidst, men ikke mindst Kanika All Stars- animations teamet var FORRYGENDE! Tak for Michael Jackson Tribute især!!

 
24-09-2020

af saravadgaardc

Fantastisk

Vi boede på fishermans resort hvilket var fuldstændig fantastisk, de holder hver aften et kæmpe show med forskellige emner, hvilke er virkelig fede. Gode Entertainere og fantastiske sangere. Personalet mega søde og virkelig serviceminded og gør alt for at du får en god oplevelse. Især en tjener som kom til fishermans village (en lyshåret pige) med drinks var særlig serviceminded og virkelig smilende (på trods af masken) alt i alt et utroligt ophold. Det eneste dårlige ville være at man ikke får at vide i receptionen, at man skal bestille tid ved restauranterne, så vi kunne ikke nå at få plads i dem, hvilket var lidt ærgerligt