Kaonia

  • • Perfekt beliggenhed
  • • God atmosfære
  • • Nær strand og centrum

På populære hotel Kaonia bor du ved havet og kun et stenkast fra centrum i Saranda. Her kan du nyde gåture langs strandpromenaden om aftenen blandt Sarandas barer og restauranter. Lige ved hotellet er der en smal strandbred, og der er ca. 400 meter til en større strand.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pænt og rent lille hotel. Rengøringspersonalet kom hver gang.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 30 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kaonia er et dejligt hotel med mange tilfredse gæster i Saranda. Lige ved hotellet er der en smal strandbred, hvorfra man kan bade, og en kort gåtur væk ligger der en større strand med solstole og parasoller. Hotellets morgenmadsrestaurant og bar har både ude- og indendørsdel. Gratis deponering i receptionen.

Et stenkast fra hotellet ligger centrum i Saranda, hvor du finder flere restauranter, barer og butikker. Lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende. Ca. 600 meter fra hotellet ligger færgelejet, hvorfra du kan sejle til Grækenland - perfekt for en dagsudflugt!

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Værd at vide

Trafikeret vej skal krydses for at komme til nærmeste strand. Personalet der er til stede i receptionen om natten taler ikke engelsk.

Alle hoteller i Saranda

Serxhio

Serxhio er et lille hotel med havudsigt hvor end du befinder dig. Morgenmaden kan nydes på terrassen med udsigt over havet, og familien, som driver hotellet, byder dig velkommen med en varm og personlig service.

Brilant

Hotel Brilant i Saranda er et godt udgangspunkt for oplevelser i omgivelserne, hvad enten det er en spadseretur ned til havet eller blot en gåtur ned til den nærmeste café. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til centrum og stranden.

Delfini

Hotel Delfini ligger lige ved havet og med adgang til egen badebro ved det glitrende Middelhav. Her bor du enkelt og med den bedste beliggenhed i Saranda. Du kommer nemt til centrum til fods, hvor du finder flere hyggelige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Hotel Saranda Palace kan du nyde en privat strand og en dejlig solterrasse med pool og børnepool. Sarandas centrum ligger i gåafstand og her finder du restauranter og caféer. Book et værelse med havudsigt og nyd en fantastisk udsigt.

Edola

Edola er et familieejet hotel kun et stenkast fra stranden i udkanten af Saranda. Hotellets bar byder på en skøn udsigt over det krystalklare hav, og centrum ligger indenfor gåafstand. Hvis du vil nyde fantastisk udsigt direkte fra værelset, skal du booke et dobbeltværelse med havudsigt.

Jaroal

Jaroal er et populært, lille hotel ved havet i Saranda. Hotellet har egen strand med solstole og parasoller som indgår for hotellets gæster. I hotellets restaurant anvender man friske råvarer fra nærliggende gårde, hvilket du nyder godt af, hvis du tilkøber halv- eller helpension. Kort gåafstand til centrum i Saranda, hvor der findes restauranter, butikker og barer.

Maestral

Maestral er et familiedrevet hotel, der har ligget i Saranda længe. Hotellet har en perfekt beliggenhed med både rolige omgivelser og gåafstand til centrum. Hotellet ligger lige ved en privat del af stranden med udsigt over havet mod den græske ø Korfu.

Santa Quaranta

Elegante Hotel Santa Quaranta ligger direkte ved stranden, hvor hotellets gæster gratis kan anvende solstole og parasoller. Dejligt poolområde med havudsigt og bar med servering på den dejlige udendørs terrasse.

Vila Kalcuni

Vila Kalcuni ligger i udkanten af Saranda lige ved havet. Morgenmaden kan du nyde i haven med en dejlig udsigt over Saranda. Lige nedenfor hotellet er der en lille rullestensstrand med krystalklart vand.