Brilant

  • • Smuk udsigt
  • • Nær by og hav
  • • Perfekt udgangspunkt for oplevelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Brilant i Saranda er et godt udgangspunkt for oplevelser i omgivelserne, hvad enten det er en spadseretur ned til havet eller blot en gåtur ned til den nærmeste café. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til centrum og stranden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 2-3 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 350 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Brilant tilbyder en fin beliggenhed med gåafstand til både centrum af Saranda og stranden. Hotellet er med andre ord et perfekt udgangspunkt for oplevelser i omgivelserne. Morgenmaden serveres i morgenmadsrummet/snackbaren på femte sal, herfra er der en skøn udsigt over havet. Hotellet har gratis deponering i receptionen (ikke individuelle bokse). Lokaltrafik. Musik og lyd fra nærliggende barer kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Alle hoteller i Saranda

Serxhio

Serxhio er et lille hotel med havudsigt hvor end du befinder dig. Morgenmaden kan nydes på terrassen med udsigt over havet, og familien, som driver hotellet, byder dig velkommen med en varm og personlig service.

Delfini

Hotel Delfini ligger lige ved havet og med adgang til egen badebro ved det glitrende Middelhav. Her bor du enkelt og med den bedste beliggenhed i Saranda. Du kommer nemt til centrum til fods, hvor du finder flere hyggelige restauranter, barer og butikker.

Saranda Palace

På Hotel Saranda Palace kan du nyde en privat strand og en dejlig solterrasse med pool og børnepool. Sarandas centrum ligger i gåafstand og her finder du restauranter og caféer. Book et værelse med havudsigt og nyd en fantastisk udsigt.

Kaonia

På populære hotel Kaonia bor du ved havet og kun et stenkast fra centrum i Saranda. Her kan du nyde gåture langs strandpromenaden om aftenen blandt Sarandas barer og restauranter. Lige ved hotellet er der en smal strandbred, og der er ca. 400 meter til en større strand.

Edola

Edola er et familieejet hotel kun et stenkast fra stranden i udkanten af Saranda. Hotellets bar byder på en skøn udsigt over det krystalklare hav, og centrum ligger indenfor gåafstand. Hvis du vil nyde fantastisk udsigt direkte fra værelset, skal du booke et dobbeltværelse med havudsigt.