Deluxe-værelser

Pæne og rummelige deluxe-værelser beliggende nær havet og med panoramavindue med havudsigt. Dobbeltseng og en separat seng. 4. person skal være barn og dele ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter samt køleskab. Ved ankomst står der frugt, vin og vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter samt køleskab. Ved ankomst står der en flaske vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelser

Familie-værelser består af et værelse med dobbeltseng og to separate senge. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter samt køleskab. Ved ankomst står der en flaske vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.