Deluxe-værelser

Deluxe-værelser beliggende nær havet og med panoramavindue med havudsigt. Dobbeltseng og en enkeltseng. 4. person skal være barn og dele ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter samt køleskab. Ved ankomst står der frugt, vin og vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning til to personer, herunder et barn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Der venter en flaske vand på værelset ved ankomsten. El-kedel samt kaffe og te. Tv med internationale kanaler. Badekåbe og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser består af et værelse med dobbeltseng og to enkeltsenge. 5. person skal være barn og dele ordinær seng. Kaffe-/te faciliteter samt køleskab. Ved ankomst står der en flaske vand på værelset. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon, nogle med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-5 personer, heraf 1 barn.