billige rejser i februar

Billige rejser i februar - tag på vinterferie

Vil du på vinterferie? Hav noget at se frem til i februar, benyt lejligheden til at genoplade batterierne med sol og D-vitamin! Tag en pause fra den lange vinter og find energien i solen, på stranden nær havet. Book en ferie nu og sikre dine soltimer, her har vi samlet vores mest populære rejsemål i februar.

Hvor er det varmt i februar?

I varmeguiden kan du nemt se, hvor varmt det er på vores destinationer i februar.

Se varmeguiden

Populære billige rejser i februar

Fuerteventura

Solbade, surfe eller afslapning på Fuerteventura, den Kanariske Ø, der er kendt for sine kilometerlange sandstrande!

Læs mere og bestil

Gran Canaria

Gran Canaria har en dejlig temperatur selv om vinteren, og her kan du nyde både dejlige strande og et livligt byliv.

Læs mere og bestil

Madeira

Madeira er ikke kun kendt for sin smukke natur, her kan du kombinere naturoplevelser med byliv, luksushoteller og god shopping.

Læs mere og bestil

Find billig rejse i februar

OBS! Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.