billige rejser i december

Billige rejser i december

Leder du efter billige rejser i december, så kan vi glæde dig med, at vi her har samlet de allerbedste og billigste rejser med fly og hotel. Find en rejse i uge 49, 50, 51 eller 52 hvor du kan komme væk fra det omskiftelige vejr og skabe gode minder med dine kære i lune og skønne omgivelser. Se alle vores rejser her på siden.

Hvor er det varmt i december?

I varmeguiden kan du nemt se, hvor varmt det er på vores destinationer i december.

Se varmeguiden

Populære billige rejser i december

Gran Canaria

Gå langs havnen, solbade på stranden eller gå på vandreture - Gran Canaria har meget at tilbyde udover en behagelig temperatur året rundt.

Læs mere og bestil

Fuerteventura

Oplev den kanariske ø Fuerteventura, ud over kilometer strand og spektakulær natur er der flere af vores populære træningshoteller!

Læs mere og bestil

Emiraterne

Lidt over 6 timer væk venter en helt ny verden på at blive opdaget - strandliv, shopping, spektakulære seværdigheder og mad fra alle verdenshjørner.

Læs mere og bestil

Find billig rejse i december

OBS! Tilbuddet gælder kun nybookinger. Priser er pr. person, når mindst 2 rejser sammen. Børnepris kun gældende, når barnet sover på opredning. Der er ofte mulighed for opkøb. Transport til og fra hotellet er ikke inkluderet i ovenstående. Tillæg for balkon, havudsigt etc. kan forekomme. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Der tages forbehold for udsolgte hoteller, værelsestyper og afgange, samt prisopdateringer. Apollo arbejder med det vi kalder dynamisk prissætning. Det betyder at priserne sættes efter udbud og efterspørgsel, hvor priserne sættes op eller ned. Vær derfor opmærksom på, at de priser vi viser under vores hotelsider og på kampagnesider kan variere, indtil endelig bestilling er foretaget. Endelig pris vises inden bookingen gennemføres. Når du har modtaget et bookingnummer, som bekræftelse på at du har foretaget en bestilling, er den pris der ligger i sammenhæng med dit bookingnummer gældende, og denne pris vil ikke variere.