Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

3906 bedømmelser
Meget godt
 
2367
Godt
 
1048
Middel
 
328
Mindre godt
 
93
Dårligt
 
70

5 nyeste bedømmelser

09-04-2024

af Salli M

Dejligt hotel

Virkelig dejligt hotel med central beliggenhed. Service var smilende og imødekommende og gjorde alt for man havde det godt. Spaen var skøn med dejlig sauna og boblebad. Det samme var poolen. Rent og pænt. Klar anbefaling. Lan Yen Anh Thanh Huy.

 
01-03-2016

af Jannik J Frederiksværk, Danmark

Bad hotel

Efter en dejlig ferie i Vietnam, skulle vi have den sidste overnatning i Ho Chi Minh city. Vi har tidligere boet på andre hoteller i Ho Chi Minh, men dette hotel trods sine 5 stjerner er dog det dårligste. Beliggenheden er i top og når man ser hotellet udefra, ser det fantastisk ud. Men når man kommer ind bliver man skuffet. Værelserne er slidte, det samme må man sige om pool området. Hotellet bærer præg af at være mere end 20 år gammel. Der er meget støj fra gaden og parken. Man skal ikke være over 180 cm, da sengene er meget korte. Morgenmaden er heller ikke noget at råbe hurra for. Kaffen bliver lavet på een automat. Føj. Her kommer vi ikke igen.

 
07-09-2015

af CarolineCB98 Aalborg, Danmark

4. Gang - stadig succes

Alt er godt! Flotte rene værelser, utrolig lækker mad, sødt personale, god beliggenhed, stor lækker pool, fedt fitness. 4. Gang i Vietnam og selvfølgelig ikke en tur til Vietnam uden nogle nætter på New World. Vi elsker altid at komme tilbage, og nyder det fuldt ud. Vi bor altid i suite og har fordelene, så vi kan spise små retter på hotellet mellem 18-20. Maden er utrolig god! Uanset om det er morgenmadsbuffet, mad ved poolen, mad på værelset eller det mad de servere ved fordel.

 
24-03-2015

af Carsten M Kolding, Danmark

Fornemt!

Fantastisk morgenmadsbuffet og kokke! Dejlig stor pool, god tennisbane og super Fitness! Boede i en suite og havde adgang til 10. Sal/Lounge som fungerer godt! God service. Ikke billigt! Som et hotel bør være!

 
01-09-2014

af blomstergodt Bording, Danmark

godt hotel

godt hotel, beliggenhed meget fint , venlige. servicen er meget god i Restauranten er der meget fint buffet, måske er i week-enden meget støj af familie med børn,man kunne dele rummet lidt op, i hvert fald meget svært at snakke sammen ved bordet. men supergod mad