New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.


Værelsestyper

Club-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Førsteklasses New World Saigon Hotel tilbyder et komfortabelt ophold i det livlige District 1 tæt på det berømte Ben Thanh marked. Modsat hotellet ligger den frodige park 23. September og Saigons centrum ligger ca. 1 kilometer væk.

Hotellet tilbyder den sofistikerede restaurant Parkview, som specialiserer sig i skaldyr og retter med friske, lokale råvarer. Hvis du vil spise autentiske catalanske retter, kan du besøge restauranten Dynasty. Whisper Bar & Lounge tilbyder kaffe, te og drinks til tonerne af jazzmusik, og i Whisper Pattiserie kan du købe gode kager og andre lækkerier. I Splash Poolbar poolbar kan du bestille snacks, juice o.lign..

New World Saigon Hotel har en udendørs pool. For den aktive er der et veludstyret fitnessrum og tennisbane, og du kan også forkæle dig selv med afslappende hydroterapi med massagebrusere, dampbad, jacuzzi og sauna. Receptionen er døgnåben.

Gratis wifi på hele hotellet. Vaskeservice.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension
  • Helpension

Alle hoteller i Saigon

Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.

Liberty Central Saigon Point

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.

Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.