New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.


Værelsestyper

Club-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 300 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Førsteklasses New World Saigon Hotel tilbyder et komfortabelt ophold i det livlige District 1 tæt på det berømte Ben Thanh marked. Modsat hotellet ligger den frodige park 23. September og Saigons centrum ligger ca. 1 kilometer væk.

Hotellet tilbyder den sofistikerede Parkview Restaurant, som har specialiseret sig i fisk og skaldyr og retter lavet med friske, lokale råvarer. Det er i Parkway, du spiser morgenmad, frokost og middag med hel- og halvpension. Hvis du vil spise autentiske kantonesiske retter, kan du besøge restauranten Dynasty. Whisper Bar & Lounge byder på kaffe, te og drinks til lyden af jazzmusik, og i Whisper Pattiserie kan du købe lækre kager og andet godt. I poolbaren Splash Poolbar kan du bestille snacks, juice og andre drikkevarer. Dresscode - lange bukser til mænd.

Vil du bade i Saigon, er New World Saigon Hotel perfekt, da der er en udendørs pool med liggestole, parasoller og poolhåndklæder. Til motion er der et veludstyret fitnessrum og tennisbane, og du kan også forkæle dig selv med behagelig afslapning i form af hydroterapi med massagebrusere, dampbad, jacuzzi og sauna uden beregning. Skønhedsbehandlinger mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)

Alle hoteller i Saigon

Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.

Liberty Central Saigon Point

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.

Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.