Bedømmelse af Liberty Central Saigon Point

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

3173 bedømmelser
Meget godt
 
2146
Godt
 
837
Middel
 
148
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

16-02-2020

af Juanldk Dragør, Danmark

Godt hotel centralt

Vi er på en 3 ugers tur i Vietnam og et stop på 3 dage bruger vi på dette hotel, rigtig flot hotel til pengene, god top pool, mangler desværre lidt klor eller andet som gør vandet rent at se på. Alt personale er meget søde, maden er god og de giver den max gas ved poolbaren på toppen. Kan godt anbefale dette hotel.

 
09-03-2019

af 460leneb Hejls, Danmark

En hurtig men dejlig overnatning

Det blev desværre kun til en hurtig overnatning på dette dejlige hotel, da vi skulle videre tidligt næste morgen, så baseret på dette korte ophold kommer her vores anmeldelse. Lækre moderne og rene værelser. Skønt badeværelse. Vi var oppe i den lille pool på toppen af bygningen. Her manglede dog efter vores mening nogle omklædningsfaciliteter, da man skal gå igennem den fancy Sky Bar. Det kan godt føles lidt akavet at gå igennem baren eller nyde en drink - iført badetøj. Alt i alt var det dog et dejligt, men kort ophold. Forhåbentlig får vi mere tid næste gang.

 
24-03-2018

af 31s_renn

Godt centralt beliggende Hotel

Mig og min familie (kone og søn på 6 år) havde 3 overnatninger i et deluxe dobbeltværelse på dette meget centralt beliggende hotel i hjertet af district 1. Pænt og nyere værelse, dog med udsigt til byggeplads på den anden side af gaden. Tæt på markedet, posthuset, shopping centre, gågaden, det historiske Rex Hotel m.v. Dejlig morgenmad med alt hvad hjertet begærer. Udmærket pool på toppen af taget med dejlig udsigt, liggestole, loungemiljø og bar der også serverer mad. Club stemning om aftenen med høj musik! Vær dog forberedt på lang ventetid når du bestiller mad (dette gælder også bistroen nede mod gaden) Flinkt, hjælpsomt og serviceminded personale. Dog ikke alle ansatte der taler lige godt engelsk (især i barerne og restauranterne). Ikke mange børn på hotellet da vi var der så måske derfor var personalet ekstra smilende og meget imødekommende og søde overfor vores søn. Vil du bo centralt på et stort, rent og pænt hotel kan dette anbefales herfra.

 
04-03-2018

af ErikB1945 København, Danmark

Godt hotel god beliggenhed

Glimrende hotel med godt værelse og gode faciliteter (pool og fitnes). Flinkt og hjælpsomt personale. Fin beliggenhed med 10 minutters gang til centrum. Glimrende morgenmadsbuffet med godt udvalg. Kan anbefales.

 
05-12-2017

af jin2911 Jylland, Danmark

Dette hotel skal bare man bare bo paa i Ho Chi Minh City - skoent

Dejligt stille hotel. Ingen stoej paa gangene. Executive lounge er bare perfekt. Stille og rolig. Gaa der og faa din morgenmad serveret af det venligste og serviceminded personale. Gaa der ogsaa for afternoon tea. Personalet paa hele hotellet er meget serviceminded. Toej vaskes fra dag til dag. Og det er bare i orden. Hotellets pool er et must. Med udsigt over byen. Og hotellet ligger perfekt centralt for besoeg i f.eks. operaen.