Liberty Central Saigon Point

  • • Bio på hotellet
  • • Moderne og centralt
  • • Morgenmadsbuffet inkluderet

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Liberty Central Saigon Point ligger i byens centrum, i gåafstand fra Ben Thanh markedet og shopping. Mange af Saigons mest kendte seværdigheder og det spændende natteliv finder du i nærheden. På hotellets tagbar og tagterrasse med panoramaudsigt over byen finder du den lille pool.

Restaurant Central har buffet til morgenmad, frokost og middag. I slutningen af ferien erstattes frokostbuffeten af en omfattende à la carte-menu. I gaden ligger The Bistor, som er en moderne, sofistikeret lounge, hvor der serveres kaffe og forskellige drikkevarer. Nogle aftener er der livemusik.

På hotellet er der en biograf med fire sale. Her vises film fra tidlig morgen til sen aften (mod betaling). Spaen på 18. etage byder på en række forskellige behandlinger inkl. massage mod betaling. Gratis sauna og dampbad. Ved siden af spaafdelingen findes et lille fitnessrum med udsigt over Saigon. Gratis wifi på fællesområder. Bytrafik.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Saigon

Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.

Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.