Liberty Central Saigon Point

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-2 personer. Deluxe-værelser plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Liberty Central Saigon Point ligger i byens centrum, i gåafstand fra Ben Thanh markedet og shopping. Mange af Saigons mest kendte seværdigheder og det spændende natteliv finder du i nærheden. På hotellets tagbar og tagterrasse med panoramaudsigt over byen finder du den lille pool.

Restaurant Central serverer morgenmadsbuffet og derefter serveres frokost og middag fra begge buffeter, der er også retter fra en fast menu. I weekenden erstattes frokostbuffeten med en omfattende à la carte-menu. På gadeplan ligger The Bistro, som er en moderne, sofistikeret lounge, der serverer kaffe, forskellige drinks og cocktails samt mad, åben fra sen morgen til aften. Der tilbydes livemusik flere aftener om ugen. À la carte-restauranten Libra Dining tilbyder internationale retter, men også det bedste fra det vietnamesiske køkken. Tagterrassen på 19. etage byder på en fantastisk udsigt over Saigon om natten og er stedet, hvor du kan få en drink og noget let at spise.

Hotellet har en biograf med fire lounges. Her vises film fra tidlig morgen til sen aften mod betaling. Spa på 18. etage tilbyder en række behandlinger, herunder massage, mod betaling. Sauna og dampbad. Ved siden af spa-området ligger et lille fitnessrum med udsigt over Saigon.

Gratis wifi på hele hotellet. Bytrafik uden hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Morgenmaden serveres fra kl. 06.00-10.00.

Alle hoteller i Saigon

Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.

Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.