Fakta om Washington, D.C.

Tidsforskel:

Dansk tid -6 ​​timer.

Sprog:

Engelsk.

Valuta:

Valutaen i USA hedder US Dollar (USD). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Dansk valuta giver generelt en lavere kurs ved veksling i USA.

Pas og visum:

Alle som besøger USA skal ansøge om et ESTA - Electronic System for Travel Authorization. Dette skal gøres midst 72 timer inden afrejse. Når du laver ansøgningen skal du bruge dit pas og et konto-/kreditkort klart. Her kan du ansøge om ESTA.

Her kan du læse mere om reglerne for Pas og Visum til USA.

Elektricitet:

110 v. Adapter er påkrævet.

Spis ude:

Washington, D.C. er berømt for sine mange steakhouses og en af ​​specialiteterne er Half Smokes. Det er en pølse lavet af både svine- og oksekød. For øvrigt er Washington, D. C. en meget international by med mange restauranter fra hele verden. En stor overraskelse for mange er mangfoldigheden af ​​etiopisk mad i hovedstaden.

Transfer:

Fra Washington Dulles International Airport lufthavn tager det ca. 50 minutter (uden trafik) for at komme til centrum. Det er muligt at tage metro, bus, shuttle bus eller taxa.

Forlystelser:

Washington, D.C. har en bred vifte af barer og natklubber.

Transport:

Washington, D.C.s metrosystem er det næst mest anvendte i hele USA efter New York City. Du kan også komme rundt med bus eller taxi. Det er også en meget hyggelig by at gå eller cykle i for virkelig at få det hele med, når det gælder de flotte monumenter og statuer.