Rejser til Miami

Miami er:

  • • Forlystelser i verdensklasse
  • • Fantastisk klima året rundt
  • • OBS! Du rejser til Miami på egen hånd

En rejse til Miami tilbyder alt det, som du behøver for at få den bedste ferie. En storby med palmekantede gader, hvide strande, shopping, gode restauranter og forlystelser i verdensklasse. Pensionister, børnefamilier, par - alle lokkes hertil. Klimaet er skønt, og det er varmt både i luften og vandet året rundt.Fakta om Miami

Tidsforskel

Dansk tid -6 timer.

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Restauranter

Restauranter findes i alle prisklasser. Portionerne er store, og du får meget for pengene. Meget fisk og skaldyr samt kød. I USA regner man med at du lægger ca. 15 % i drikkepenge.

Transfer

Her kan du se, hvordan du kommer til og fra Miami lufthavn.

Strande

I Miami er South Beach den mest populære strand. Her er der lavvandet og vandet er altid varmt. Stranden er bred med finkornet hvidt sand, og her kan du ligge med medbragte håndklæder eller leje en solstol. Stranden ligger tæt på restauranter og caféer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 24°c
feb 25°c
mar 26°c
apr 28°c
maj 30°c
jun 31°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 31°c
okt 30°c
nov 27°c
dec 26°c
8,0 ud af 10 Miami
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Indtryk fra rejser til Miami

Andre byer Florida

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale har en uendelig sandstrand og forlystelser, du kun kan drømme om. Med sit fantastiske klima både på land og til vands året rundt lokkes par, børnefamilier og pensionister hertil. En rejse til Fort Lauderdale er for alle! Og shoppingmulighederne – de kan få selv de mest standhaftige til at ændre mening.