Rejser til Miami

Miami er:

  • • Forlystelser i verdensklasse
  • • Fantastisk klima året rundt
  • • OBS! Du rejser til Miami på egen hånd

En rejse til Miami tilbyder alt det, som du behøver for at få den bedste ferie. En storby med palmekantede gader, hvide strande, shopping, gode restauranter og forlystelser i verdensklasse. Pensionister, børnefamilier, par - alle lokkes hertil. Klimaet er skønt, og det er varmt både i luften og vandet året rundt.Fakta om Miami

Tidsforskel

Dansk tid -6 timer.

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Restauranter

Restauranter findes i alle prisklasser. Portionerne er store, og du får meget for pengene. Meget fisk og skaldyr samt kød. I USA regner man med at du lægger ca. 15 % i drikkepenge.

Transfer

Her kan du se, hvordan du kommer til og fra Miami lufthavn.

Strande

I Miami er South Beach den mest populære strand. Her er der lavvandet og vandet er altid varmt. Stranden er bred med finkornet hvidt sand, og her kan du ligge med medbragte håndklæder eller leje en solstol. Stranden ligger tæt på restauranter og caféer.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c
8,0 ud af 10 Miami
Vores gæsters vurdering, Baseret på 1 anmeldelser

Indtryk fra rejser til Miami

Andre byer Florida

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale har en uendelig sandstrand og forlystelser, du kun kan drømme om. Med sit fantastiske klima både på land og til vands året rundt lokkes par, børnefamilier og pensionister hertil. En rejse til Fort Lauderdale er for alle! Og shoppingmulighederne – de kan få selv de mest standhaftige til at ændre mening.

Orlando

Orlando er uden tvivl et af de mest oplevelsesrige og fantasifulde steder i USA. I hvert fald hvis du er vild med adrenalinkicks og temaparker. Her er nogle af de største forlystelses- og temaparker i verden, og både børn og voksne gæster er sikret at have det sjovt her. Book en rejse til Orlando med Apollo.