Miami Beach

Miami Beach & Design District

Området Miami Beach er kendt for sine lange solrige sandstrande. Her finder du områderne South Beach og Art Deco District, hvor du kan slappe af på stranden eller se de smukke bygninger, som du helt sikkert vil genkende fra den tid, hvor Miami Vice var den mest populære serie.

At opleve i Miami Beach

Gå langs Miamis paradislignede gade Ocean Drive! Det er som en tur tilbage i tiden, uanset hvornår på dagen du er her. Langs Ocean Drive står Art Deco-bygninger stolte og huser alt fra restauranter og barer til shopping og underholdning. Bilerne, der passerer forbi, er blandt de fedeste ting, du kommer til at se. Derudover har du stranden tæt på, hvis du gerne vil nyde et øjebliks sol og bad.

Du må bare ikke gå glip af South Beach, hvis du er i Miami Beach. Den berømte sandstrand er et Miami-ikon og strækker sig 30 km fra syd mod nord. Her kan du se de berømte pastelfarvede livreddertårne, og du kan nemt tilbringe hele dagen på stranden med et stort udbud af aktiviteter. Surfe, spille volleyball eller bare slappe af i en solstol. Vandet her er azurblåt, og temperaturen varierer mellem ca. 23-30 grader afhængigt af sæsonen.

Miami Beach by night

Mad i Miami Beach

På Yardbird Southern Table and Bar serveres der rigtig god sydamerikansk mad i et fint restaurantmiljø. Der er åbent til brunch, frokost eller middag, og nogle specialretter omfatter Mac n’ Cheese, friteret kylling med vafler og vandmelon samt lækre desserter som en chokoladekage. Her serveres drikkevarerne i fine glas eller metalvaser, og udvalget af whisky og bourbon er svært at slå andre steder.

Nede i Art Deco District ligger der en ægte perle, nemlig Joe's Stone Crab. Dette er et personligt sted, der har eksisteret siden familien Weiss åbnede restauranten i 1913. Specialiteten er den lokale delikatesse Stone Crab. Det siges, at Al Capone spiste på denne restaurant hver dag kl. 17.00. Du kan ikke bestille bord her, og der er meget at forholde sig til inden et besøg her, så læs gerne om stedet inden dit besøg.

Design District

Design District ligger lige uden for Miami Beach, ligesom navnet antyder, er det et centrum for design. Dette er et område, der langsomt er udviklet ved hjælp af iværksætternes brændende engagement for at gøre området til et levende sted. Det startede allerede for 15 år siden, da spændende mærker og designere dukkede op her, og så fulgte restauranterne hurtigt efter. Her kan du se moderne bygninger fyldt med designermærker og offentlig kunst.

Gå ikke glip af den smukke gadekunst og arkitektur i Design District. Gå en tur og nyd atmosfæren og alle de seje ting, der er at se. Et tip er at tage hen til krydset mellem NE 38 street og 2. Avenue. Her kan du nemlig se en stor farverig jungle malet på væggen for at gøre parkeringspladsen lidt mere hyggelig, samt en hvirvel hvor det ser ud som om, at den suger træerne ind i sin spiral. Virkelig cool!

For dig, der er interesseret i design, har ICA (Institution of Contemporary Art) måske en udstilling, der tiltrækker. De har åbent tirsdag til søndag kl. 11.00-19.00, og det er gratis at gå ind og kigge. Du kan også købe en guidet tur, hvis du ønsker en rundvisning.

Miami skyline

Mad i Design District

Restauranterne her er af forskellig karakter og prisklasse. Hvis du er i Design District på en fredag, kan vi anbefale The Embassy, der serverer sine berømte "pinxtos". Pinxtos minder om tapas, selvom de er mindre. Ellers serverer The Embassy god bar-mad med inspiration fra Europa.

Hvis du vil en tur tilbage i tiden til 1920'erne, så er restauranten The Cypress Room absolut stedet du skal spise en middag. Her serveres elegante amerikanske retter med fransk touch, som har haft besøg af lokale værdige gæster som Ernest Hemingway og Fitzgerald-parret. Sørg for at bestille en af de gode vine eller en klassisk cocktail fra storhedstiden.