Fort Lauderdale

  • • Kilometerlange, hvide strande
  • • Kendt som "the Venice of America"
  • • OBS! Du rejser til Fort Lauderdale på egen hånd

Fort Lauderdale har en uendelig sandstrand og forlystelser, du kun kan drømme om. Med sit fantastiske klima både på land og til vands året rundt lokkes par, børnefamilier og pensionister hertil. En rejse til Fort Lauderdale er for alle! Og shoppingmulighederne – de kan få selv de mest standhaftige til at ændre mening.Fakta om Fort Lauderdale

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Restauranter

Restauranter findes i alle prisklasser. Portionerne er store og du får meget for pengene. Der er meget fisk, skaldyr samt kød. I USA forventer man, at du giver 15% i drikkepenge.

Strande

Der findes masser af strande i Fort Lauderdale, og sammen udgør de næsten 14 km. I det centrale Fort Lauderdale ligger Fort Lauderdale Beach. Familievenlige Dania Beach, brede Hollywood Beach og rolige Deerfield Beach er alle skønne strande. Vil du surfe eller dykke under din ferie til Fort Lauderdale, er Pompano Beach den rette strand for dig.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 24°c
feb 25°c
mar 26°c
apr 28°c
maj 30°c
jun 31°c
jul 32°c
aug 32°c
sep 32°c
okt 30°c
nov 27°c
dec 26°c

Vi opdaterer vores bookingsystem i nat!
Derfor kan du ikke booke rejser natten mellem tirsdag-onsdag i tidsrummet 22.00-03.00 eller logge ind på Min Rejse.

Andre byer Florida

Miami

En rejse til Miami tilbyder alt det, som du behøver for at få den bedste ferie. En storby med palmekantede gader, hvide strande, shopping, gode restauranter og forlystelser i verdensklasse. Pensionister, børnefamilier, par - alle lokkes hertil. Klimaet er skønt, og det er varmt både i luften og vandet året rundt.