Fort Lauderdale

  • • Kilometerlange, hvide strande
  • • Kendt som "the Venice of America"
  • • OBS! Du rejser til Fort Lauderdale på egen hånd

Fort Lauderdale har en uendelig sandstrand og forlystelser, du kun kan drømme om. Med sit fantastiske klima både på land og til vands året rundt lokkes par, børnefamilier og pensionister hertil. En rejse til Fort Lauderdale er for alle! Og shoppingmulighederne – de kan få selv de mest standhaftige til at ændre mening.Fakta om Fort Lauderdale

Valuta

USD = Amerikanske dollar.

Restauranter

Restauranter findes i alle prisklasser. Portionerne er store og du får meget for pengene. Der er meget fisk, skaldyr samt kød. I USA forventer man, at du giver 15% i drikkepenge.

Strande

Der findes masser af strande i Fort Lauderdale, og sammen udgør de næsten 14 km. I det centrale Fort Lauderdale ligger Fort Lauderdale Beach. Familievenlige Dania Beach, brede Hollywood Beach og rolige Deerfield Beach er alle skønne strande. Vil du surfe eller dykke under din ferie til Fort Lauderdale, er Pompano Beach den rette strand for dig.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 23°c
feb 24°c
mar 25°c
apr 27°c
maj 29°c
jun 30°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 30°c
okt 28°c
nov 26°c
dec 24°c

Andre byer Florida

Orlando

Orlando er uden tvivl et af de mest oplevelsesrige og fantasifulde steder i USA. I hvert fald hvis du er vild med adrenalinkicks og temaparker. Her er nogle af de største forlystelses- og temaparker i verden, og både børn og voksne gæster er sikret at have det sjovt her. Book en rejse til Orlando med Apollo.

Miami

En rejse til Miami tilbyder alt det, som du behøver for at få den bedste ferie. En storby med palmekantede gader, hvide strande, shopping, gode restauranter og forlystelser i verdensklasse. Pensionister, børnefamilier, par - alle lokkes hertil. Klimaet er skønt, og det er varmt både i luften og vandet året rundt.