Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon af varierende størrelse, nogle med delvis havudsigt. Værelserne har forskelligt udseende og er placeret i tre forskellige bygninger. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis aircondition og wifi (varierer i hastighed). Deponering mod betaling. Minibar. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 18 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Værelserne er placeret i to af hotellets tre bygninger. To soveværelser med dør mellem værelserne. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert værelse. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35-40 kvm. eller 55 kvm.
Antal personer: 3-4 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser med balkon. Værelserne er placeret i to af hotellets tre bygninger og består af to soveværelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert værelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 35-40 kvm. eller 55 kvm.
Antal personer: 4-5 personer eller 4-6 personer, heraf 2 børn.