3-værelses villa med privat pool

3-værelses villaer i 2 etager. Privat infinity-pool på taget med solstole og udsigt over Laguna Lake. Hver villa har to soveværelser med tilhørende badeværelse i stueetagen og et opholdsrum med spiseplads og minikøkken på 2. sal. Interiøret er i thailandsk stil med klinkegulve, mørke træsorter og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Pudemenu. Mulighed for to ekstra opredninger i fold ud-senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 292 kvm.
Antal personer: 4-6 personer.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse, nogle med delvis havudsigt. Værelserne varierer i design, men alle værelser er indrettet i thailandsk stil med klinkegulve, mørke træsorter og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller enkeltsenge. Pudemenu. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Deluxe-værelse Plus

Deluxe-værelser plus med balkon eller terrasse med havudsigt. Værelserne ligger nede ved stranden. Værelserne varierer i design, men alle værelser er indrettet i thailandsk stil med klinkegulve, mørke træsorter og lyse tekstiler. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.