Deluxe-værelse med pool adgang

Deluxe-værelser med pool adgang fra terrassen ned til en fælles pool. Der er en solstol på terrassen. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Pool- og strandhåndklæder er på værelset ved ankomst. Hårtørrer. Badeværelse med badekar med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 34 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng og en enkeltseng. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Pool- og strandhåndklæder er på værelset ved ankomst. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 33 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familie-værelser med balkon eller terrasse. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra senge i køjeseng og i sovesofa. Værelset har et børnehjørne med legetøj og tv. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Pool- og strandhåndklæder er på værelset ved ankomst. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 46 kvm.
Antal personer: 2-5 personer, heraf 3 børn.