Bedømmelse af Avani+ Koh Lanta Krabi Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

84% af gæsterne anbefaler

2280 bedømmelser
Meget godt
 
1409
Godt
 
559
Middel
 
200
Mindre godt
 
78
Dårligt
 
34

5 nyeste bedømmelser

25-03-2024

af Sorenmo Alanya, Tyrkiet

Skønt hotel i stille omgivelser

Hotellet ligger i skønne omgivelser, og der er stille og fredeligt. Man skal være opmærksom der er store niveau forskelle, men man kan blive kørt op og ned af hotellet. Dejligt poolområder og grønne områder, hvor man kan nyden roen. Morgenmads buffet var rigtig god, med mad for enhvers smag. Eneste minus er der brød, som var kedeligt. Fitness rummet var okay, 2 gode løbebånd, men resten har set bedre dage. Dog var der håndklæder og vand til rådighed. Generelt er personalet utrolige søde og smilende. Vi spiste vores frokost ved en lille strand bod, hvor man kunne få frugt g frugt Shake til næsten igen penge. De havde også massage. Man kan tag en tuktuk ind til nærmeste by (saladan), hvor der er masser af restauranter. Turen kostede 50 bath Per person. Det eneste der manglede på hotellet var solvogne på stranden.

 
04-02-2024

af sussies2019 Greve, Danmark

Par

Smukt hotel område, og pænt vedligeholdt i de grønne områder. Dog er poolområdet ikke løbende ryddet op. Når man kommer om morgenen er der stadigvæk ikke ryddet op fra dagen før, med gammelt service og brugte efterladte håndklæder. Personale er så søde

 
11-01-2024

af jettenico Danmark

Middel hotel

Et hotel der ligger fredeligt. Lækkert med egen pool og hyggeligt med Regga bar hvor solnedgang kan nydes. Gode cocktail ved svimmingpool. Personalet virker lidt fraværende derfor opleves de utrænet som personale i restauranten. Morgenbuffet er god. Frokost og aftensmad er ikke noget specielt og derfor få gæster.

 
27-02-2023

af Heidi S

Venligt personale

Super god service på hotellet. Toslim, Nui og Bee var de sødeste ❤️ særligt Toslim var god på engelsk. Managers var også meget hjælpsomme. Som gæster følte vi os imødekommet og godt tilpasse 🫶🏼 Vi anbefaler ferie her i den dejligste ramme med det skønneste personale.

 
10-02-2020

af Nomad562283 Gentofte Kommune, Danmark

Fantastisk

Crown Lanta eller Øens Perle er absolut ét af vores favorit hoteller i Thailand. Vi valgte at bo her igen, da vejen gik forbi Koh Lanta og blev absolut heller ikke skuffet denne gang. Villaerne er fantastiske. De er rummelige, velindrettede og udsigten fra poolen er enestående. Priserne på mad og drikke, både ved poolen og roomservice/mini bar er meget fair og kvaliteten af maden er fin. Personalet er meget servicemindede og venlige. Det er tydeligt at børn er meget velkomne og de gør alt for alle får en skøn ferie. Shuttle servicen på resortet fungere optimalt og man skal aldrig vente lang tid. Der er pænt og rent overalt og morgenmaden er super. Vi kommer helt sikkert igen næste gang vi besøger Koh Lanta.