Deluxe-suite

Deluxe-suiter med terrasse til en fælles pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster, der bor i Deluxe-suiterne har adgang til hotellets Z-Luxe Club med en række ekstra faciliteter, herunder at få solcreme påført af fagfolk fra Gaia Spa på stranden eller poolen fra kl. 10.00 hver dag.

Dette indgår også:

  • Morgenmad i strandrestauranten
  • Kaffe, te og ikke-alkoholdige forfriskninger i Breeze Bar døgnet rundt
  • To timers cocktails i strandbaren
  • Wifi med højere hastighed på hele hotelområdet
  • 15% rabat på alle hotellets restauranter samt behandlinger på Gaia * Spa og Al Frescos aktiviteter

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Pool-suite

Pool-suiter med terrasse til en fælles pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Større dobbeltværelse med pooladgang

Større dobbeltværelser med pooladgang til fælles pool fra terrassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm. inkl. udeplads
Antal personer: 1-2 personer.

Suite

Suiter med tagterrasse og delvis havudsigt. Op ad en trappe til en møbleret tagterrasse med jacuzzi, bruser og daybed. Mellem bygningerne, hvor suiterne ligger, er der en trappe, der fører ned til den fælles pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 68 kvm. inkl. udeplads.
Antal personer: 1-2 personer.

Superior-suite

Superior-suiter med tagterrasse og delvis havudsigt. Der er trappe til tagterrassen, hvor der er en med jacuzzi, bruser og en stor daybed. Mellem bygningerne, hvor suiterne ligger, er der en trappe, der fører ned til den fælles pool. En dobbeltseng. Minibar. Kaffemaskine. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og wc. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster, der bor i superior-suiten har adgang til hotellets Z-Luxe Club med en række ekstra faciliteter, herunder solcreme påført af fagfolk fra Gaia Spa ved stranden eller poolen fra kl. 10.00 hver dag.

Dette indgår også:

  • Morgenmad i strandrestauranten
  • Kaffe, te og ikke-alkoholdige forfriskninger i Breeze Bar døgnet rundt
  • To timers cocktails i strandbaren
  • Wifi med højere hastighed i hele hotelområdet
  • 15 % rabat på alle hotellets restauranter samt behandlinger på Gaia Spa og Al Frescos aktiviteter

Værelsesstørrelse: Ca. 68 kvm. inkl. udeplads
Antal personer: 1-2 personer.