Værelsestyper

Club-værelser, inkl. Z-Luxe Club

Rummelige club-værelser med moderne indretning. Værelserne har en trappe, der går op til en møbleret tagterrasse med delvis havudsigt. Der er en trappe mellem bygningerne, der fører ned til poolen. Tv med satellitkanaler, dvd-afspiller og minibar. Nespressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Gæster der bor i club-værelserne har adgang til hotellets Z-Luxe Club, hvor der er en række ekstra faciliteter. Bl.a. gratis morgenmad på strandrestauranten, gratis kaffe, te og alkoholfrie drikkevarer i Breeze Bar døgnet rundt samt 2 timers gratis cocktails i strandbaren, kl. 17.00-19.00. Gratis wifi (højhastighed) på hele hotelområdet og 15% rabat på alle hotellets restauranter, behandlinger på Gaia Spa og Al Frescos aktiviteter.

Antal personer: 1-2 personer.

Større dobbeltværelser med pooladgang

Større dobbeltværelser med lys og moderne indretning samt terrasse med pooladgang. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar, nespressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med stort badekar, brus og toilet.

Antal personer: 1-2 personer.

Suiter

Rummelige suiter med moderne indretning. Suiterne har en trappe, der går op til en møbleret tagterrasse med delvis havudsigt. Der er en trappe mellem bygningerne, der fører ned til poolen. Dobbeltseng eller to separate senge. Minibar, nespressomaskine samt kaffe-/te faciliteter. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Bad/brus og toilet.

Antal personer: 1-2 personer.