Bedømmelse af Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1250 bedømmelser
Meget godt
 
979
Godt
 
229
Middel
 
27
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

13-03-2023

af Rene' N Søllested, Danmark

Fantastisk oplevelse!

Min datter og jeg boede på hotellet i 3 uger, og er enige om, at det er den bedste hoteloplevelse, vi nogensinde har haft. Hotellet er super smukt, og har en dejlig afslappende ro over sig. Alt personale er simpelthen så søde, og yder en ekstremt god service. Man bliver virkelig vartet op igennem hele sit ophold, og der mangler absolut ingenting. Deres restaurant har dejlig lækker mad, og laver ovenikøbet også gode drinks. Vi har intet negativt at sige om hotellet, og det var alt i alt med til at gøre vores ferie bedre.

 
10-06-2019

af dennisbirchm Playa De Muro

Meget lækkert voksen hotel med fred og ro.

Rene værelser og rummelige.Kan anbefale værelser med tagteresse. Søde og flinke personale. God beliggenhed. Lækre værelser. Anbefaler Z-CLUB som giver visse fordele. INTET negativt på dette hotel. Virkelig en god oplevelse Kommer helt sikkert igen.

 
19-03-2019

af Torben A Hua Hin, Thailand

Ferie

Fantastisk hotel. Utroligt hjælpsomt personale, som næsten kunne gætte vores ønsker. Dejligt rummeligt værelse, med en skøn tagterrasse. Morgenmaden kunne ikke være bedre. Et perfekt ophold og en dejlig ferie

 
28-08-2018

af lisby2018 Hjortshøj, Danmark

Fantastisk mad. Flot udsigt over havet

Fik en fantastisk oplevelse med deres seafood. Så måneformørkelse ud over bugten. Velkomstdrink på terrassen lige ud til vandet. Vil aldrig glemme. Det er ret dyrt, men hver en krone værd. Vi boede på Loliga resort meget tæt på. Man kan også bade og solbade fra deres liggestole på den lave terrasse.

 
23-06-2017

af Quatro64 Kollund, Danmark

Luksus og vanedannende.

Nærmest alt perfekt, hotellet har en virkelig dejlig beliggenhed, personalet er i en kategori for sig selv, altid ekstremt serviceminded, vi har aldrig oplevet noget lignende. Fantastisk service, med løbende servicering af isvand og appetizers, fra restauranten, når vi lå på strandsengene. To små lille minusser..... ....hvis man vælger at ligge ved poolen, så er førnævnte service nærmest ikke til stede, samt der ingen skygge overhovedet .... restauranten er uforholdsmæssig dyr Lækker morgenmad, fra et varieret kort. PS næste gang ville vi vælge en suite med udgang til poolen, ikke en 'moondeck suite'