Bedømmelse af Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

94% af gæsterne anbefaler

1315 bedømmelser
Meget godt
 
1042
Godt
 
231
Middel
 
27
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
6

5 nyeste bedømmelser

28-01-2024

af Kenneth C Jylland, Danmark

Lets Sea det mest fantastiske hotel

Det er det mest fantastiske hotel jeg har oplevet, alt er bare i orden kanon service søde smilende gæstfri personaler uanset om det er i restaurant ved poolen i receptionen eller gartnerne. Jeg har aldrig oplevet et mere luksuriøst hotel, kanon værelse (suite med moondeck) Jeg vil meget gerne fremhæve to personer på hotellet der var med til at gøre ferien perfekt og uforglemmelig : Pommie og Tikki deres fantastiske væsen søde smilende og gjorde alt hvad de kunne for at vi følte os velkommen og rigtig godt tilpas. Morgenmaden var et kæmpe udvalg af lækkerier og altid serveret med et smil. Hotellets service var helt i top de kom flere gange om dagen og ordnede værelset, de tilpassede det så vi ikke mærkede de kom, der blev redt seng til natten hvor de også kom med is i spand ( super lækkert) og de ordnede værelset hver morgen mens vi spiste morgenmad så vi ikke skulle vente på at komme ind og klæde om eller andet. Vi vil helt sikkert komme tilbage til dette fantastiske hotel og de søde personaler. Til jer der overvejer hotellet kan jeg kun sige gør det vælg dette hotel i bliver bestemt ikke skuffet.

 
10-04-2023

af DanielDreyer Rødovre, Danmark

Bedste hotel, ever

Dette er det smukkeste og bedste hotel i Hua Hin. Alle ansatte er yderst professionelle og serviceminded. Mad og sted er fantastisk. Vi prøvede også spa, som var fantastisk og behandlerne er meget dygtige. Restauranten serverer det lækreste mad og tjenerne er utrolig dygtige. Værelserne er lækre og rene og der er meget plads. Strand og pool er rene og pæne. Hvis du kun skal et sted hen, så tag til Let’s Sea. Alt fungerer Vi har aldrig oplevet en bedre ferie end her. Vi kommer tilbage.

 
13-03-2023

af Rene' N Søllested, Danmark

Fantastisk oplevelse!

Min datter og jeg boede på hotellet i 3 uger, og er enige om, at det er den bedste hoteloplevelse, vi nogensinde har haft. Hotellet er super smukt, og har en dejlig afslappende ro over sig. Alt personale er simpelthen så søde, og yder en ekstremt god service. Man bliver virkelig vartet op igennem hele sit ophold, og der mangler absolut ingenting. Deres restaurant har dejlig lækker mad, og laver ovenikøbet også gode drinks. Vi har intet negativt at sige om hotellet, og det var alt i alt med til at gøre vores ferie bedre.

 
10-06-2019

af dennisbirchm Playa De Muro

Meget lækkert voksen hotel med fred og ro.

Rene værelser og rummelige.Kan anbefale værelser med tagteresse. Søde og flinke personale. God beliggenhed. Lækre værelser. Anbefaler Z-CLUB som giver visse fordele. INTET negativt på dette hotel. Virkelig en god oplevelse Kommer helt sikkert igen.

 
19-03-2019

af Torben A Hua Hin, Thailand

Ferie

Fantastisk hotel. Utroligt hjælpsomt personale, som næsten kunne gætte vores ønsker. Dejligt rummeligt værelse, med en skøn tagterrasse. Morgenmaden kunne ikke være bedre. Et perfekt ophold og en dejlig ferie