Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet. Aldersgrænse for at bo på hotellet er 12 år.


Værelsestyper

Større dobbeltværelser med adgang til pool for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. Pool-suiter for 1-3 personer. Superior-suiter for 1-2 personer. Deluxe-suiter for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Let's Sea Al Fresco Resort i Hua Hin er et flot boutiquehotel beliggende nær stranden for gæster over 12 år. Hotellet er æstetisk udformet og kombineret med personlig service med specialdesignede faciliteter. Mellem hotelbygningerne slingrer den lange pool sig. Parasoller, solstole og håndklæder.

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort tilbyder en anerkendt og god a la carte-restaurant med retter fra det traditionelle thailandske køkken, men med et moderne touch. Poolbaren Breeze Bar tilbyder drinks med udsigt ud over poolen. På den anden side af poolen ligger Sand Lounge, hvor man kan nyde en drink og snacks med fødderne i sandet. På stranden ligger Beachfront Bar, der serverer gode drinks og vin med en skøn havudsigt.

Ved lobbyen ligger Gaia Spa med en tilhørende åben have. Her kan du slappe af med massage og forskellige behandlinger mod betaling. Lille fitnessrum med få maskiner. Mulighed for at træne thaiboksning, yoga og vandaerobics. Det er muligt at booke en personlig træner mod betaling.

Hvis du vil spille golf på ferien, er der flere gode golfbaner i nærheden. Hotellet har også madlavningskurser (mod betaling). Hvis du vil opleve omgivelserne, kan man leje cykler, og der er desuden gratis transport til Hua Hin flere gange om dagen. Vaskeservice mod betaling. Parkering.

Øvrigt om hotellet:
Gratis wifi på fællesområder. Forskellen på høj- og lavvande er stor, og stranden tættest på hotellet kan forsvinde ved højvande. Afstanden til stranden varierer mellem 0-100 meter afhængig af, hvor på hotelområdet du bor. Ved indcheckning betales et depositum (kontant eller kreditkort) som returneres ved afrejse. Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er certificeret i henhold til ISO 14001, et system for miljøarbejde, og hotellet arbejder systematisk med bæredygtighed og økologiske værdier.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad
  • Nytårsmiddag
  • Middag (1/5 2024)

Til morgenmaden vælger du de retter du ønsker fra en à la carte-menu. Morgenmaden serveres kl. 07.00-11.00.

Vær opmærksom på

Kan bookes for vinteren 2023/2024: Større dobbeltværelser med adgang til pool for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer.

Kan bookes for vinteren 2024/2025: Suiter for 1-2 personer. Pool-suiter for 1-3 personer. Superior-suiter for 1-2 personer. Deluxe-suiter for 1-3 personer.

Altid på vores hoteller for voksne

  • Klassificering mindst 3 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Hua Hin

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.

Intercontinental Hua Hin Resort

Nyd et ophold på det eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort beliggende lige ved stranden i Hua Hin. På dette 5-stjernede hotel er atmosfæren rolig og behagelig, og man kan få masser af mulighed for at nyde ferien fuldt ud.

Amari Hua Hin

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to poolområder, hver med en pool til afslapning. Hvis du vil have ekstra luksus, kan du booke en 2-værelses suite og direkte adgang til en af poolerne. Der er to restauranter at vælge imellem på hotellet, og der kan købes flere måltidspakker. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum, og du kan tage en afslappende sauna bagefter.