Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

  • • Hotel for gæster over 12 år
  • • Værelser med adgang til pool
  • • God restaurant

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og velkommer gæster der er over 12 år. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet.


Værelsestyper

Større dobbeltværelser for 1-2 personer. Club-værelser for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Service, atmosfære og rengøring
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 4 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Let's Sea Al Fresco Resort i Hua Hin er et flot boutiquehotel beliggende nær stranden. Hotellet er æstetisk udformet og kombineret med personlig service med specialdesignede faciliteter. Mellem hotelbygningerne slingrer den lange pool sig. Parasoller, solstole og håndklæder. Poolbaren Breeze Bar tilbyder varme og kolde drikkevarer med udsigt ud over poolen. På den anden side af poolen ligger Sand Lounge, hvor man kan nyde en drink og snacks med fødderne i sandet.

Hotellets berømte restaurant, Alfresco Gourmet, serverer først og fremmest thailandsk mad, men har også vestlige retter på menuen. Hotellets gæster får 10% på maden i restauranten.

Hotellets spa Gaia har et stort udbud med forskellige behandlinger (mod betaling). Lille fitness med få maskiner. Mulighed for at træne thaiboksning, yoga og vandaerobics. Det er muligt at booke en personlig træner mod betaling. Cykeludlejning. Hotellet har også madlavningskurser (mod betaling). Gratis wifi. Vaskeservice mod betaling. Parkering. Gratis transport til Hua Hin flere gange om dagen. Hotellet har en økologisk certifikation. Afstanden til stranden er 0-100 meter afhængig af hvor på området du bor.

Måltider

Morgenmad. Nytårsmiddag.

Værd at vide

Forskellen på høj- og lavvande er stor, og stranden tættest på hotellet kan forsvinde ved højvande.

Ved indcheckning betales et depositum (kontant eller kreditkort) som returneres ved afrejse.