Club-værelse

Club-værelser med balkon eller terrasse. På terrassen er der en daybed og bord og stole. Værelserne er placeret i hotellets Beach Wing og kaldes Club Intercontinental Room. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Den fjerde person skal være et barn og dele en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, en flaske vand per dag inkluderet. Nespressomaskine. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster, der bor i Club-værelser og er over 12 år, har adgang til en lounge ved stranden, der er åben 24 timer i døgnet. Loungen serverer ikke-alkoholiske drikkevarer og enkle snacks. Mellem 15.00-17.00 serveres eftermiddagste. Det er også muligt at vælge mellem tre restauranter til morgenmad (en a la carte og to buffeter). Der indgår også aftendrinks i loungen, Azure Bar eller den mere familieorienterede Lee La Bar. Bemærk, at unge i alderen 12-17 kun er velkomne i selskab med en voksen. For familier med børn er der andre alternativer, for eksempel Planet Trekker, der er åben kl. 09.00-19.00.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse. På terrassen er der en daybed og bord og stole. Værelserne ligger i Beach Wing og kaldes Premium Rooms. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Den fjerde person skal være et barn og dele en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, en flaske vand per dag inkluderet. El-kedel med kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Badeværelsesartikler. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. På balkonen er der en daybed samt bord og stole. Værelserne ligger i Beach Wing og kaldes Classic Rooms. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Den fjerde person skal være et barn og dele en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, en flaske vand per dag inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse i sidebygning

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse. Værelserne er placeret i BluPort Wing-sidebygningen på den anden side af gaden fra hotellet (en gangbro over vejen forbinder sidebygningen med hotellet) og kaldes det hyggelige værelse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Fjerde person skal være et barn og dele en almindelig seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, en flaske vand per dag inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelsesartikler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37-45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.