Club-værelse

Club-værelser beliggende i hotellets Beach-wing og kaldes Club Intercontinental Room. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Minibar. Nespressomaskine. Vand på flaske. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med en lille sofa. Mulighed for butlerservice.

Gæster, der bor i Club-værelser og er over 12 år, har adgang til en lounge ved stranden, der er åben 24 timer i døgnet. Loungen serverer ikke-alkoholiske drikkevarer og enkle snacks. Mellem 15.00-17.00 serveres eftermiddagste. Det er også muligt at vælge mellem tre restauranter til morgenmad (en a la carte og to buffeter). Der indgår også aftendrinks i loungen, Azure Bar eller den mere familieorienterede Lee La Bar. Bemærk, at unge i alderen 12-17 kun er velkomne i selskab med en voksen. For familier med børn er der andre alternativer, for eksempel Planet Trekker, der er åben kl. 09.00-19.00.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelse

Deluxe-værelser beliggende i Beach Wing og kaldes Premier Room. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn der deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Badeværelse med badekar, seperat bruser bruser og toilet. Balkon eller terrasse med bord og stole.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser beliggende i Beach Wing og kaldes Resort Classic. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med internationale kanaler. Minibar og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og seperat bruser og toilet. Balkon med en lille sofa.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse i sidebygning

Dobbeltværelser i sidebygningen Bluport Wing der er beliggende på den anden side af vejen fra hotellet, der er forbindelse via en gangbro. Disse kaldes Superior Room BluPort Wing. Værelserne har enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn der deler ordinær seng. De er indrettet i kolonistil med møbler i mørkt træ og hvide og blå nuancer. Tv med internationale kanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Vand på flaske. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med bord og stole.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.