Værelsestyper

Club-værelser

Fine club-værelser beliggende i hotellets Beach-wing og kaldes Club Intercontinental Room. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Nespressomaskine. Vand på flaske. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse med en lille sofa. Mulighed for butlerservice.

Gæster i Club-værelser har adgang til døgnåben lounge ved stranden, hvor der serveres alkoholfri drikkevarer og enkle småretter. Afternoon tea serveres her fra kl. 15.00-17.00. Desuden kan der vælges mellem 3 restauranter for morgenmad (en à la carte og to bufféter). Loungen er tilladt for børn over 12 år. Unge 12-17 er kun tilladt i selskab med voksne. For børnefamilier er der flere alternativer til loungen, ikke mindst Planet Trekker som er åben fra kl. 09.00-19.00. Der indgår også aftendrink i enten loungen, Azure Bar eller for familier i Lee La Bar.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Flotte deluxe-værelser beliggende i Beach Wing og kaldes Premier Room. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn der deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Brus og toilet. Balkon eller terrasse med en lille sofa.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser

Fine dobbeltværelser beliggende i Beach Wing og kaldes Resort Classic. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Tv med satellitkanaler. Minibar og el-kedel. Gratis wifi, aircondition og deponering. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Hårtørrer. Brus og toilet. Balkon med en lille sofa.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelser i sidebygning

Fine dobbeltværelser i sidebygningen Bluport Wing der er beliggende på den anden side af vejen fra hotellet, der er forbindelse via en gangbro. Disse kaldes Superior Room BluPort Wing. Værelserne har enten dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn der deler ordinær seng. De er indrettet i kolonistil med møbler i mørkt træ og hvide og blå nuancer. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe-/te faciliteter. Vand på flaske. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn.

Suiter

Fine suiter i thailandsk stil beliggende i Beach Wing og som hotellet kalder Resort Classic Suite. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for 4. person hvis denne er barn og deler ordinær seng. Minibar og el-kedel. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Skillevæg mellem soveværelse og badeværelse. Brus og toilet. Balkon med lille sofa, hvor du kan nyde den tropiske have udenfor.

Antal personer: 2-4 personer, heraf 1 barn.