Intercontinental Hua Hin Resort

  • • Fantastisk hotel
  • • Luksuriøse omgivelser
  • • Lækkert poolområde

Ønsker du en luksuriøs ferie i Hua Hin er Intercontinental Hua Hin Resort det perfekte hotel for dig! Her venter skønne behandlinger i spaafdelingen, og poolområdet byder på fantastiske solstole ude i vandet. I restauranterne serveres førsteklasses mad og efter en god middag kan I slappe af til jazzmusik, som spilles live et par aftener om ugen.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i sidebygning for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Intercontinental Hua Hin Resort er et luksuriøst hotel beliggende direkte ved stranden. Hotellet består af flere forskellige bygninger, og Apollo har værelser i bygningerne Beach Wing og BluPort Wing. Fantastisk poolområde med pool og separat børnepool. Jacuzzi ved Beach Wing. Solstole, parasoller og badehåndklæder. Poolbar som serverer lokale og internationale retter. Gratis solstole ved stranden lige ved hotellet.

Hotellet har to restauranter. Thailandske Pirum serverer en mad med lokalproducerede råvarer. Strandbaren Azure Beach Grill tilbyder en fantastisk havudsigt samt enkle retter på dagen og grillet fisk om aftenen. På hotellet er der også en bar, Lee La Bar, hvor der er livemusik flere aftener om ugen. Mulighed for roomservice døgnet rundt.

Hotellets gæster har gratis adgang til Hua Hins største vandpark Vana Waterpark, trill True Arena Sport og Le Colonial Beach Club inkl. daglig shuttle bus. På hotellet findes gratis fitness-faciliteter samt spa med forskellige behandlinger mod betaling. Yoga og tai chi mod betaling. Madlavningskurser. Børneklub i hotellets regi. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Vil du shoppe, så ligger shoppingcenteret Blueport direkte ved hotellet (via en tunnel). Gratis hotelbus til centrum. I området er der også 3 golfbaner.

Club-værelser med ekstra fordele
Gæster, der bor i Club-værelser og er over 12 år, har adgang til en lounge ved stranden, der er åben 24 timer i døgnet. Loungen serverer ikke-alkoholiske drikkevarer og enkle snacks. Mellem 15.00-17.00 serveres eftermiddagste. Det er også muligt at vælge mellem tre restauranter til morgenmad (en a la carte og to buffeter). Der indgår også aftendrinks i loungen, Azure Bar eller den mere familieorienterede Lee La Bar. Bemærk, at unge i alderen 12-17 kun er velkomne i selskab med en voksen. For familier med børn er der andre alternativer, for eksempel Planet Trekker, der er åben kl. 09.00-19.00.

Måltider

Indgår:
Morgenmadsbuffet.
Nytårsmiddag.

Kan tilkøbes:
Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag fra a la carte-menu).

Værd at vide

Ved højvande kan stranden reduceres eller oversvømmes helt.

Intercontinental Hua Hin Resort opkræver et depositum pr. rum sammen med indcheckningen. Beløbet kan betales med kontanter, kredit- eller kontokort. 2000 baht pr. værelse pr. nat. I alt 10.000 baht pr. værelse for gæster som bliver 14 dage. Ved udcheckning betales beløbet tilbage. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage før beløbet tilbagebetales på det anvendte kreditkort.

Altid på vores eksklusive hoteller

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet.

Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.