Intercontinental Hua Hin Resort

Nyd et ophold på det eksklusive Intercontinental Hua Hin Resort beliggende lige ved stranden i Hua Hin. På dette 5-stjernede hotel er atmosfæren rolig og behagelig, og man kan få masser af mulighed for at nyde ferien fuldt ud.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser i sidebygning for 1-4 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Club-værelser for 1-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fantastisk beliggendhed ved stranden og pool
Intercontinental Hua Hin Resort er et luksuriøst hotel beliggende direkte ved stranden. Hotellet består af flere forskellige bygninger, og Apollo har værelser i bygningerne Beach Wing og BluPort Wing. Fantastisk poolområde med pool og separat børnepool. Jacuzzi ved Beach Wing. Solstole, parasoller og badehåndklæder. Poolbar som serverer lokale og internationale retter. Gratis solstole ved stranden lige ved hotellet.

Nyd lokal mad med de bedste råvarer
Hotellet har to restauranter, en cafe og to barer. Jaras Hua Hin serverer det bedste fra det thailandske køkken og lokalt producerede råvarer. Azure Restaurant & Bar nede ved stranden byder på en fantastisk havudsigt og enklere retter om dagen og grillet fisk om aftenen. Café de Khoi starter dagen med at servere en à la carte-morgenmad og slutter aftenen af med lækre retter. Coco Bar nede ved stranden serverer drinks og mad med inspiration fra eget land. Roomservice døgnet rundt.

Sundhed og velvære
På hotellet findes gratis fitness-faciliteter samt spa med forskellige behandlinger mod betaling. Yoga og tai chi mod betaling.

Øvrigt
Hotellets gæster har gratis adgang til Hua Hins største vandpark Vana Waterpark, trill True Arena Sport og Le Colonial Beach Club inkl. daglig shuttle bus.

Madlavningskurser. Børneklub i hotellets regi. Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. Vil du shoppe, så ligger shoppingcenteret Blueport direkte ved hotellet (via en tunnel). Gratis hotelbus til centrum. I området er der også 3 golfbaner.

Ved højvande kan stranden reduceres eller oversvømmes helt.

Intercontinental Hua Hin Resort opkræver et depositum pr. rum sammen med indcheckningen. Beløbet kan betales med kontanter, kredit- eller kontokort. 2000 baht pr. værelse pr. nat. I alt 10.000 baht pr. værelse for gæster som bliver 14 dage. Ved udcheckning betales beløbet tilbage. Vær opmærksom på at der kan gå op til 14 dage før beløbet tilbagebetales på det anvendte kreditkort.

Club-værelser med ekstra fordele
Gæster, der bor i Club-værelser og er over 12 år, har adgang til en lounge ved stranden, der er åben 24 timer i døgnet. Loungen serverer ikke-alkoholiske drikkevarer og enkle snacks. Mellem 15.00-17.00 serveres eftermiddagste. Det er også muligt at vælge mellem tre restauranter til morgenmad (en a la carte og to buffeter). Der indgår også aftendrinks i loungen, Azure Bar eller den mere familieorienterede Lee La Bar. Bemærk, at unge i alderen 12-17 kun er velkomne i selskab med en voksen. For familier med børn er der andre alternativer, for eksempel Planet Trekker, der er åben kl. 09.00-19.00.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet
  • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og frokost eller middag fra a la carte-menu)
  • Helpension (morgenmadsbuffet, à la carte-frokost og à la carte-middag)

Eksklusivt hotel

  • Klassificering mindst 5 sole
  • Mange tilfredse gæster
  • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
  • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Hua Hin

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort er en skøn kombination af personlig service, pænt design og romantisk atmosfære. Mange værelser har direkte adgang til poolen. På Sand Bar kan du nyde din aftendrink med tæerne i sandet. Aldersgrænse for at bo på hotellet er 12 år.

Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea

På Loligo Resort Hua Hin A Fresh Twist By Let's Sea bor du i moderne værelser en kort gåtur fra havet. Her kan du se frem mod en afslappende ferie ved hotellets fine poolområde eller spise godt i hotellets restauranter. Forkæl dig selv i det indbydende spaområde eller lån en cykel og udforsk omgivelserne i Hua Hin.

Dusit Thani Hua Hin

Hotel Dusit Thani Hua Hin har en perfekt beliggenhed ved havet, og tilbyder to store pools i den tropiske have. Hoteller har flere forskellige barer og restauranter, masser af aktiviteter og en skøn spa.

Amari Hua Hin

Ønsker du en ferie nær strand og centrum er Amari Hua Hin det rette for dig. Med et moderne design nær stranden kan du vælge at tilbringe feriedagene ved det smukke poolområde eller nede på stranden. Med flere restauranter og faciliteter vil hele familien nyde er dejlig og afslappende ferie.

Mida De Sea Hua Hin

Mida De Sea Hua Hin har to poolområder, hver med en pool til afslapning. Hvis du vil have ekstra luksus, kan du booke en 2-værelses suite og direkte adgang til en af poolerne. Der er to restauranter at vælge imellem på hotellet, og der kan købes flere måltidspakker. Hvis du vil træne, har hotellet et fitnessrum, og du kan tage en afslappende sauna bagefter.