Bedømmelse af Intercontinental Hua Hin Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

2417 bedømmelser
Meget godt
 
1897
Godt
 
325
Middel
 
103
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

09-02-2018

af Michael6558 Holbæk, Danmark

Udemærket

Her er god service og et super området 5⭐️ det store pool område er lidt slidt 3,5⭐️ maden er lidt dyr i forhold til hvad man får 3,5⭐️ alt i alt har vi haft et godt og afslappende ophold, så tak for det 👍 Mvh Michael.

 
24-12-2016

af mariagB1190CI Ølstykke, Danmark

Juleaften

Vi holdte juleaften på dette lækre hotel. Fantastiske omgivelser, mad og betjening. 👌🏻 Vi kommer helt bestemt tilbage en dag og bor på dette dejlige hotel ud til vandet ❤️ Bestemt et besøg værd, hvis ikke man vil bo på hotellet så skal man i hvert fald prøve at spise på hotellet (eksempelvis juleaften) Mange hilsner fra Danmark

 
23-08-2015

af Kbh-dk Glostrup, Danmark

Fantastisk

Det var den fedeste ferie vi nogensinde har været på, Hua Hin var fantastisk søde og i møde kommende mennesker alle steder, det bedste Hotel vi nogensinde har været på, servicen og stedet var bare i orden, vi havde 3 dejlige uger ville godt have været deer et par uger til.

 
05-04-2015

af Charlotte B Smørum

Fantastisk

Ude fra vejen tror man det ikke lige men, det er bare smukt. Udenfor som indenfor på hotel-området er der vidunderligt. Værelset var labert. Morgenbuffet frisk og varieret. Aftensmad spiste vi bla i nedsænket alkove med vand omkring. Smuk oplevelse. Personale søde og super service mindede. Poolområde smukt. Såvel de indbyggede sten-solstole i den lave ende, som de små private overdækninger langs pool kanten. Spa behandlinger var luksus. Kan varmt anbefales

 
24-11-2014

af airfish1 Bristol, Storbritannien

Uden tvivl det bedste hotel jeg nogensinde har boet på.

Lige fra indtjekning, føler teamet på dette hotel ikke, at de gør nok for at gøre dit ophold vidunderligt. Glat indbydende indtjekning. Vist til et vidunderligt og komfortabelt værelse. Meget behagelig seng. Hotellet har et par restauranter og et par barer. Selvom vi kun spiste et par roomservice snacks bortset fra morgenmad. Morgenmaden er meget omfattende med en enorm mængde af valg. Blåbær pandekagerne er en rigtig favorit af mine. Den største bar i lobbyen kører forbløffende happy hour kampagner, som er værd at deltage i, da de også laver fantastiske cocktails. Pool området er rart og spredt ud, hele vejen ned til stranden. Du føler aldrig, at du sidder oven på nogen. Jeg ville elske at vende tilbage til dette hotel, når jeg får chancen.