Bedømmelse af Intercontinental Hua Hin Resort

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

92% af gæsterne anbefaler

2972 bedømmelser
Meget godt
 
2390
Godt
 
359
Middel
 
116
Mindre godt
 
53
Dårligt
 
56

5 nyeste bedømmelser

10-02-2024

af 419ullaa

Det dejligste hotel med perfekt beliggenhed

Vi har boet i 3 vidunderlige uger på Intercontinental i hua Hin. Stedet har vores varmeste anbefalinger. Vi har tidlere boet på Centara flere gange og på Marriott 1 gang i Hua Hin. Men vi oplevede Centara som bedre end disse to steder. Særligt vil vi fremhæve Aoff fra Club teamet, ja i det hele taget hele Club teamet, som tog så godt hånd om os, når vi tilbragte tid i klubben. Det er også vær at bemærke at dette hotel er et af de få stedet, hvor vi har oplevet at det så absolut aldrig var nødvendig at reservere solsenge, da der var så rigeligt af dem. Alle medarbejder er meget imødekommende og smilende. Dejlig morgenmadsbuffet - omend vi savnede at der var mulighed for at få havregrød og mørkt brød (rugbrød). Vi vender afgjort tilbage igen.

 
31-01-2024

af charlottea680 Vejle, Danmark

Fantastisk perle

Fantastisk oase, med meget nærværende professionelt personale, som ydede en meget stor service. Vi boede i fantastiske rammer, vi havde en kæmpe lejlighed med to store skyggefulde balkoner 👍👍poolområdet var fantastisk og ikke mindst var turen i det vildeste fineste sand på stranden pragtfuld. Vi var medlem Af klubben, hvor vi især nød aftenroen te og allermest free flow af vin og drink til fantastiske tapas til before dinner. Vi er så klar til at tage afsted igen. Et fantastisk sted til ren afslapning og forkælelse.

 
22-01-2023

af PatrickDK1983 Slagelse, Danmark

Godt uden at være prangende.

Godt hotel med servicen i top! Lækker morgenmad og 2 andre gode restauranter på hotellet. Do i den dyrere ende. Det er drikkevarer også på hotellet. Grunden til kun 4 stjerner er at hotellet nogle steder er slidt. Nogle steder i poolen og rådden træværk der trænger til en kærlig hånd. Men vi har haft en dejlig ferie her!

 
09-02-2018

af Michael6558 Holbæk, Danmark

Udemærket

Her er god service og et super området 5⭐️ det store pool område er lidt slidt 3,5⭐️ maden er lidt dyr i forhold til hvad man får 3,5⭐️ alt i alt har vi haft et godt og afslappende ophold, så tak for det 👍 Mvh Michael.

 
24-12-2016

af mariagB1190CI Ølstykke, Danmark

Juleaften

Vi holdte juleaften på dette lækre hotel. Fantastiske omgivelser, mad og betjening. 👌🏻 Vi kommer helt bestemt tilbage en dag og bor på dette dejlige hotel ud til vandet ❤️ Bestemt et besøg værd, hvis ikke man vil bo på hotellet så skal man i hvert fald prøve at spise på hotellet (eksempelvis juleaften) Mange hilsner fra Danmark