Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1529 bedømmelser
Meget godt
 
582
Godt
 
598
Middel
 
227
Mindre godt
 
60
Dårligt
 
62

5 nyeste bedømmelser

25-03-2023

af Pia Ø

Smuk beliggenhed

Hotellet har en Fantastisk beliggenhed på stranden med dejlig pool, dejlige værelser, sød betjening, dejlig brise fordi det ligger lige ud til havet. Det var et perfekt sted at slappe af og stresse ned. Vi var der alt for kort tid. 😊😊😊😊😊……………………….

 
03-06-2020

af Kjeld N Aalborg, Danmark

God start på Sri Lanka

Dejligt hotel med god service og en god restaurant, kan anbefale traditionel ”rice and curry” med rejer, kæmpe ret der severes i 6-7 skåle. Dejlige værrelser og hotellets placering helt ned til stranden er perfekt til en dags opladning efter en lang flyrejse.

 
29-09-2019

af 880kathrine Padborg, Danmark

Overnatning

Meget hyggeligt hotel med god sikkerhed Super elskværdige og smilende medarbejdere Lækker mad og skøn suite i 2 etager med havudsigt, 2 badeværelser og god seng Pænt og rent overalt Lækre badeprodukter Var der på en overnatning på vej videre rundt på øen

 
16-09-2019

af Claus N Padborg, Danmark

Godt hotel

Fantastisk værelse i 2 etager med udsigt mod stranden. Badeværelse indeholdt alt spa pool, bruser, sæber og cremer. Dejlig stor bred seng, klimaanlæg der er nemt og justere. Et dejligt og venligt personale både ved check ind og ud. Personalet ved og i restauranten er meget opmærksom på om man har brug for mere. Vi var her kun 1 nat på vores rundrejse, kommer gerne igen

 
15-07-2019

af andersh638

Tre dage med høj service.

Vi er en familie på fem, der har haft tre overnatninger her. Vi har følt os som kongelige, med den høje service der er på hotellet. Alle går det ekstra skridt for at gøre opholdet så godt som muligt. Morgenmaden er rigtig dejlig med mange muligheder, bla. Frugt, kager, omelet, brød og forskellige juicer. Der er ved at blive bygget til, så poolområdet er begrænset, og der har været en del larm fra håndværkerne. En enkelt aften fortsatte de til 22.30. Der er friske håndklæder ved poolen, og tjenerne kommer ofte forbi for at se om vi mangler noget. I baren er priserne er rimelige og udvalget er stort. Vaskeservice er rigtig god og hurtig. Indlevering og aflevering kan ske samme dag. Vi har nydt alle dagene og vender gerne tilbage en gang i fremtiden.