Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon eller terrasse ud mod havet. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi og aircondition. Loftsvifte Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet på værelser med terrasse og badekar og toilet på værelser med balkon. Rengøring 3 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 20-25 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelse plus

Veludstyrede deluxe-værelser med lyse farver og mørke træmøbler. Lille siddegruppe med lænestole og bord. Loftvifte. Tv med satellitkanaler. Kaffe-/te faciliteter og minikøleskab. Gratis aircondition og deponering. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Stor balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Enkle dobbeltværelser med lyse farver og mørke træmøbler. Stole og bord. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk at dobbeltværelserne har en lavere standard end deluxe-værelserne og hotellet i øvrigt.

Antal personer: 2 personer.

Enkeltværelse

Enkle dobbeltværelser der benyttes som enkeltværelser med lyse farver og mørke træmøbler. Stole og bord. Tv med satellitkanaler. Loftvifte. Gratis aircondition og deponering. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse. Bemærk at enkeltværelserne har en lavere standard end deluxe-værelserne og hotellet i øvrigt.

Antal personer: 1 person.