Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

1027 bedømmelser
Meget godt
 
407
Godt
 
339
Middel
 
168
Mindre godt
 
44
Dårligt
 
69

5 nyeste bedømmelser

06-09-2022

af carolinebF7138GX Køge, Danmark

Rigtig god service fra personalet

Min kæreste og jeg var der i 3 nætter og nået at skifte værelse 1 gang pga. værelserne ikke er særlig lydtætte. Derudover lå der utrolig mange sorte hår på gangene og trapperne rundt omkring (ikke særlig lækkert). Morgenmaden var ikke så vestligt, kaffen var elendig filterkaffe og vi udret os over poolen er lukket mellem kl. 12-15? Aller varmest på dagen… Placeringsmæssigt lå det fint på hovedvejen, med indkøb, atm og pizzahut lige omkring sig.

 
29-03-2020

af Sanne H Albertslund, Danmark

Dejligt sted

Dejligt hotel, som ikke er for stort. der er alt hvad du behøver .. rummelige værelser, dejligt pool område, bar og resturant, reception med døgn bemanding. direkte adgang til stranden. rigtig god morgen- og aften buffe. og en fantastisk service, du som gæst, er i centrum .. klart et sted vi vender tilbage til. Sanne Hornecker

 
05-01-2020

af keldf2015 Bramming, Danmark

Lækkert roligt, rent hotel til alle aldre

Lækker sted med atmosfærer god mad og direkte adgang til stranden/havet Personalet er pligt op fyldende og glade mennesker, der har en høj servicestandard. XL Værelserne med balkon/terrasse mod havet er rigtig gode. Der er også en del gæster fra Sri Lanka der benytter hotellet, hvilket vi syntes er super fint Vi kommer igen

 
30-12-2019

af annefH9987JF Danmark

Amazing ophold

Vi tilbragte 9 nætter på Coral Sands Hotel og det var det hele værd! Kvaliteten af værelset, kvaliteten af maden og ikke mindst kvaliteten af personalet var i top! Hvis jeg skal tilbage til Sri Lanka, så skal jeg her tilbage.

 
05-09-2019

af Krautwald-Rasmussen Danmark

Coral Sands er et udmærket og prisbilligt Hotel.

Vi havde sat os for at få en ferie på et Hotel der var prisbilligt og lå Centralt for de oplevelser vi havde sat os, vi havde kun hørt og set noget om Coral Sands, men det levede op til vores forventninger, pæne værelser god service og et behageligt personale der var indlevende i forhold til de forventninger vi havde. Skulle vi komme til Hikkaduwa en tredje gang vil vi ikke tøve med at vælge Coral Sands Hotel.igen.