Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

511 bedømmelser
Meget godt
 
304
Godt
 
116
Middel
 
53
Mindre godt
 
19
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

23-07-2023

af Pernille M

Hyggeligt rent hotel

Hyggeligt rent hotel med god morgenmad og beværtning generelt. Absolut anbefalelsesværdig. Solterrasser og pools på flere etager giver en hyggelig atmosfære. Personalet er venligt og service i top.

 
21-05-2023

af Asya D

Værelset lækkede vand fra loftet, uhøflig service og super skuffende morgenmad!

Skuffende ophold! Service var der intet af. Receptionerne var overhovedet ikke imødekommende og man følte at man var til besvær ved at komme og bo hos dem. Vores værelse lækkede vand fra loftet så vores kufferter med tøj som lå på gulvet var helt gennemblødte da vi kom hjem, vi tog ned til receptionen ved midnat for at sige dette, der var intet hjælp at hente og vi fik ingen undskyldning eller tilbud om at rykke værelse. Morgenmaden var tør og kedelig, juicen var forfærdelig og det eneste der nærmest bliver serveret er bønner, churros og smagsløst æg. Der mangler virkelig forskellige typer af kødpålæg, marmelader osv. til at putte ovenpå brød. Det var der intet af! Derudover, er der nul procent udvalg af morgenmad hvis man ikke spiser svinekød. Vi kommer aldrig til at bo hos denne kæde igen.

 
05-04-2023

af tinanP8169FA København, Danmark

Havde ikke lyst til at tage hjem.

Havde booket gennem rejseselskab. Blev positivt overrasket over standarden på værelset. Havde egen terrasse og nød hvert minut. Der var lidt trafik fra lufthavnen, men ikke noget forstyrrende for mig. Jeg havde tilkøbt halvpension. Morgen buffeten var overdådig og lækker. Aften buffeten var kedelig og smagsløs. Maden var kold og enten over eller under tilberedt. Jeg giver 5 stjerner på grund af værelsets standard og personalets service.

 
18-06-2022

af that i Struer, Danmark

Smuttur til Mallorca

Dejligt hotel centralt i Can Pastilla, 10 minutter til lufthavn. 20 minutter med bus til Palma centrum, 100 m til strand, lystbådehavn og promenade. Fint personale og hygiejnen i top. Bar og pool på 8. etage er flere besøg vær, flot udsigt. Morgen og aftensmad i orden, lidt af det hele. 50 m til en hyggelig cafe Baobab, mange lokale kunder giver en anden oplevelse end promenaden.

 
08-08-2021

af ravnwinnie Odense, Danmark

WAUW

Wauw, for et rent og moderne hotel. Matcher især par og veninder som er afsted på "voksentur". Poolområderne er ret små men der respekteres mere (modsat mange andre hoteller) ikke at spærre liggestole, uden man er ved poolen. Tit bliver der stole ledige i løbet af dagen. Al personale på hotellet er ubeskriveligt hjælpsomme. Vi blev bl.a. guidet ift lokale vingårde mv. Morgenbuffet'en er fantastisk med et bredt udvalg lige fra lokale specialiteter til lækker frugt, yoghurt, omelet, pølser mm. Man skal kunne leve med lufthavnen tæt på (flyene generede ikke os). Man kan låne store lækre badehåndklæder gratis (mod et depositum på 20€). Der kom ret mange flere gæster på hotellet og i Can Pastilla generelt i slutningen af første uge i august - nok pga tyskerne og spaniernes sommerferie. Hotel og området var mere "roligt" de første dage vi var der.