Bedømmelse af HM Alma Beach

Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

333 bedømmelser
Meget godt
 
200
Godt
 
77
Middel
 
38
Mindre godt
 
7
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

01-08-2019

Indlæg af Schalech Kolding, Danmark

Dejligt hotel i hjertet af Can Pastilla

Vi har været på ferie i en uge på dette hotel i Can Pastilla. Utrolig venligt personale, lige fra da vi checkede ind i receptionen. Vi fik et dobbelt værelse med balkon på 2 sal. Værelserne og badeværelserne er små, men der var alt hvad der skal være. Vigtigst af alt er at rengøringen er rigtig god. Vi valgte et værelse med balkon da vi er her i slutningen af Juli og starten af August måned hvor der som regel er 30 grader. Aircondition er gratis og virker fint. Morgenmaden er klassisk engelsk morgenmad, og et stort udvalg af spanske råvarer. Pool området er lille og der er skygge indtil omkring kl. 14, men der er en tagterrasse med pool samt få liggestole. Udover dette har de en anden sol terrasse på 5 sal med flere solsenge. Stranden ligger 2-3min. gang fra hotellet, og det er nok Mallorca bedste strand i Playa de Palma bugten. Vil klart anbefale dette hotel, og vi kommer helt sikkert igen.

 
30-05-2019

Indlæg af CarstenBorre

Fint hotel tæt ved strand, lufthavn og Palma

Vi har haft en dejlig uge på Mallorca - igen! Vi valgte at bo på HM Alma Beach, fordi det ligger tæt ved Palma, som vi gerne ville kigge lidt nærmere på. Man kan let komme til hotellet fra lufthavnen (8 min med taxi) - og det er også let at tage den lokale bus nr 15 til Palma. Stranden? Den ligge kun 200 m væk og her kan du leje lidt dyre solsenge - men stranden er fin og lavvandet! Hotellet er et fint moderne indrettet hotel med gode værelser. Alt er rent, fint og i orden! Personalet var servicmindede og effektive. I restauranten skilte tjeneren Sandra sig ud. Vi følte os velkommne, når hun tog imod os. Sød og smilende, med et blink i øjet og med en god humoristisk sans. Maden var ikke gourmet mad - men indbydende og altid med friske råvarer. Vi nød især tirsdag aften med det japanske tema - med en god sushi! På toppen af hotellet findes en Sky bar med pool, solsenge og stole og en flot udsigt over Plaja De Palma. Den må du huske at bruge! I lokalområdet kan du let finde nogle gode barer og spisesteder.

 
05-05-2018

Indlæg af Lene V

Dejligt hotel

Jeg kan kun anbefale dette hotel. Smukt indrettet, der er brugt ordentlige materialet, rengøringen er fin og personalet er meget venlige og hjælpsomme. Det er skønt at hotellet er lille, og der var den skønneste udsigt over Palmabugten fra tagterrassen med pool.

 
24-08-2017

Indlæg af 651kentw København, Danmark

God beliggenhed

Alma Beach lever bestemt op til at være et nyt og funktionelt hotel, beliggende tæt på Strandpromenaden. Morgenmaden var stort og indbydende, og hele dagen blev hotellet holdt pænt rent. I poolbaren på taget følte man sig altid velkommen, især når Sergio var på job, med hele personalet gjorde deres bedste til at man som gæst føler meget velkommen, kan kun anbefale at besøge dette hotel, og vender bestemt gerne tilbage en anden gang. Alma Beach sin duda ofrece un nuevo y funcional hotel, situado cerca del paseo marítimo. El desayuno era grande y acogedor y durante todo el día el hotel estaba limpio. El bar de la piscina en el tejado siempre nos sentimos bienvenidos, especialmente cuando Sergio estaba en el trabajo, con todo el personal haciendo todo lo posible para que te sientas muy bienvenido, sólo recomendaría a visitar este hotel y sin duda volveremos.

 
18-02-2020

Indlæg af bsheila17 Sheffield, Storbritannien

Fab stylish hotel

Exceptional location, the proximity to the beach, restaurants, pubs, stores, is bar none, I would stay here again next holiday solely based on how conveninent we found the location. Staff was really friendly and no issue was too large for them. Very modern cool and stylish, our room had a lovely terrace with partial sea view that we spent quite some time in. Loved the upstairs infinity pool looking onto the sea as well. We would absolutely return to this hotel.