Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

428 bedømmelser
Meget godt
 
258
Godt
 
104
Middel
 
44
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

18-06-2022

af that i Struer, Danmark

Smuttur til Mallorca

Dejligt hotel centralt i Can Pastilla, 10 minutter til lufthavn. 20 minutter med bus til Palma centrum, 100 m til strand, lystbådehavn og promenade. Fint personale og hygiejnen i top. Bar og pool på 8. etage er flere besøg vær, flot udsigt. Morgen og aftensmad i orden, lidt af det hele. 50 m til en hyggelig cafe Baobab, mange lokale kunder giver en anden oplevelse end promenaden.

 
08-08-2021

af ravnwinnie Odense, Danmark

WAUW

Wauw, for et rent og moderne hotel. Matcher især par og veninder som er afsted på "voksentur". Poolområderne er ret små men der respekteres mere (modsat mange andre hoteller) ikke at spærre liggestole, uden man er ved poolen. Tit bliver der stole ledige i løbet af dagen. Al personale på hotellet er ubeskriveligt hjælpsomme. Vi blev bl.a. guidet ift lokale vingårde mv. Morgenbuffet'en er fantastisk med et bredt udvalg lige fra lokale specialiteter til lækker frugt, yoghurt, omelet, pølser mm. Man skal kunne leve med lufthavnen tæt på (flyene generede ikke os). Man kan låne store lækre badehåndklæder gratis (mod et depositum på 20€). Der kom ret mange flere gæster på hotellet og i Can Pastilla generelt i slutningen af første uge i august - nok pga tyskerne og spaniernes sommerferie. Hotel og området var mere "roligt" de første dage vi var der.

 
01-08-2019

af Schalech Kolding, Danmark

Dejligt hotel i hjertet af Can Pastilla

Vi har været på ferie i en uge på dette hotel i Can Pastilla. Utrolig venligt personale, lige fra da vi checkede ind i receptionen. Vi fik et dobbelt værelse med balkon på 2 sal. Værelserne og badeværelserne er små, men der var alt hvad der skal være. Vigtigst af alt er at rengøringen er rigtig god. Vi valgte et værelse med balkon da vi er her i slutningen af Juli og starten af August måned hvor der som regel er 30 grader. Aircondition er gratis og virker fint. Morgenmaden er klassisk engelsk morgenmad, og et stort udvalg af spanske råvarer. Pool området er lille og der er skygge indtil omkring kl. 14, men der er en tagterrasse med pool samt få liggestole. Udover dette har de en anden sol terrasse på 5 sal med flere solsenge. Stranden ligger 2-3min. gang fra hotellet, og det er nok Mallorca bedste strand i Playa de Palma bugten. Vil klart anbefale dette hotel, og vi kommer helt sikkert igen.

 
30-05-2019

af CarstenBorre

Fint hotel tæt ved strand, lufthavn og Palma

Vi har haft en dejlig uge på Mallorca - igen! Vi valgte at bo på HM Alma Beach, fordi det ligger tæt ved Palma, som vi gerne ville kigge lidt nærmere på. Man kan let komme til hotellet fra lufthavnen (8 min med taxi) - og det er også let at tage den lokale bus nr 15 til Palma. Stranden? Den ligge kun 200 m væk og her kan du leje lidt dyre solsenge - men stranden er fin og lavvandet! Hotellet er et fint moderne indrettet hotel med gode værelser. Alt er rent, fint og i orden! Personalet var servicmindede og effektive. I restauranten skilte tjeneren Sandra sig ud. Vi følte os velkommne, når hun tog imod os. Sød og smilende, med et blink i øjet og med en god humoristisk sans. Maden var ikke gourmet mad - men indbydende og altid med friske råvarer. Vi nød især tirsdag aften med det japanske tema - med en god sushi! På toppen af hotellet findes en Sky bar med pool, solsenge og stole og en flot udsigt over Plaja De Palma. Den må du huske at bruge! I lokalområdet kan du let finde nogle gode barer og spisesteder.

 
05-05-2018

af Lene V

Dejligt hotel

Jeg kan kun anbefale dette hotel. Smukt indrettet, der er brugt ordentlige materialet, rengøringen er fin og personalet er meget venlige og hjælpsomme. Det er skønt at hotellet er lille, og der var den skønneste udsigt over Palmabugten fra tagterrassen med pool.