Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

77% af gæsterne anbefaler

1487 bedømmelser
Meget godt
 
771
Godt
 
493
Middel
 
160
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
27

5 nyeste bedømmelser

19-09-2018

af Sussie C

God beliggenhed og søde bartendere

Lejlighederne ligger perfekt i Palmanova tæt på stranden. De sødeste bartendere ved poolen - især Adam. Sengene kunne godt være bedre. Rengøringen af både værelser og omgivelser/pool er helt i top. Har allerede booket to gange til næste år.

 
20-08-2018

af maimann

Super

Man kan undre sig over, at det kun har 3 stjerner. Super lækkert, tæt på alt hvad hjertet begærer... SKULLE jeg sige noget, så er det sengene -de kunne være en del bedre. Hårde som brædder på det værelse vi havde fået ( 609 )... men det ændrer ikke på helhedsindtrykket.... kan anbefales...

 
17-10-2017

af 245hannes Frederikshavn, Danmark

Perfekt beliggenhed

Fint mindre hotel med perfekt beliggenhed i forhold til strand, restauranter og indkøbsmuligheder. Pænt og rent. Fornuftig pris. Billederne på Tripadvisor viser fint værelser og pool. Fint og gratis wifi Poolbar med morgenmad og lette frokostretter. Hvis dette ikke dækker dine behov - gå udenfor og du vil møde de første 50 restauranter ;-)

 
02-10-2017

af TinaMLarsen Greve, Danmark

Rigtig fint hotel

Min søn og jeg kom hjem i lørdags efter en uges ophold på Sol Lunamar. Vi havde en etværelses lejlighed på 2. Etage, hvor vi havde udsigt til gaden og andre hoteller. Der var skygge om morgenen men fuld sol om eftermiddagen, og det passede os fint. Poolen var iskold så det var kun min søn der brugte den, men om formiddagen gik vi gennem porten bag poolen så vi kom direkte ud på vejen mod stranden, og der tilbragte vi så et par timer på stranden også. Her var vandet noget varmere, ikke overfyldt med mennesker og en let brise der gjorde det udholdeligt at være der. Masser af restauranter i området, spar købmænd på nærmest hver hjørne som var billigere end supermarkedet der ligger skråt overfor hotellet. Vi har haft en rigtig god uge på hotellet, personalet er meget venlige og imødekommende, rengøringen var fin til vores behov, så vi synes hotellet burde have + el 4 stjerner. Vi vil rigtig gerne vende tilbage dertil, både området men også hotellet.

 
18-06-2016

af LoneS97 Hørsholm, Danmark

Det perfekte hotel.

Disse lejligheder er det perfekte sted at bo, hvis man vil have et fredeligt sted at bo, men stadig være tæt på alt. Tæt på stranden, restauranter og shopping. Et sted kun for voksne. Helt sikkert et sted vi vil besøge igen. Ingen problemer med parkering på gaden foran hotellet (gratis) og 100 m til en lille købmand.God service , rent og pænt .