Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1085 bedømmelser
Meget godt
 
561
Godt
 
334
Middel
 
129
Mindre godt
 
33
Dårligt
 
28

5 nyeste bedømmelser

13-08-2023

af Likemormor Næstved, Danmark

Bør ikke have 4 stjerner

4 stjerne er det ikke… små værelser, og poolområdet er ret slidt i det. Og der er lidt små beskidt rundt på hotellet, det er ikke tilladt at ryge i pool området. Personalet er meget søde og hjælpsomme. Og der er en hyggelig stemning til morgenmaden.

 
11-05-2023

af Jan M

Frontline personalet løfter kundeoplevelsen til øverste hylde

Når det virkelig gælder-under min hustrus pludselige opståede ildebefindende var frontline personalet klar til at levere på højt niveau såvel under den kritiske fase som da hun var indlagt på hospital i Palma🙏 Hver gang jeg gik forbi receptionen spurgte personalet interesseret til hvordan går det etc etc kæmpe engagement

 
07-05-2023

af Kjerstine P

Lækkert hotel

Rigtig fint hotel som der er rent og pænt. Personalet er super søde og hjælpsomme. Værelserne er pæne og poolen er lækker. Alt i alt en rigtig god oplevelse og vi vil uden tvivl komme der igen. Hotellet er samtidig i gåafstand til strand og diverse restauranter.

 
23-10-2022

af 440gertl Svendborg, Danmark

Havde håbet på at kunne indtage morgenmad og aftensmad på udendørs terrasse , men det var desværre ikke tilladt.

Havde som ved tidligere besøg håbet at kunne spise morgenmad og aftensmad på udendørs terrasse, Det var desværre ikke tilladt. Flere gæster havde hunde med til indlogering. Det er ikke befordrende for tilfredshed med opholdet. God beliggenhed. Fint udvalg af mad i restaurant. Meget venligt og serviceminded personale.

 
10-07-2021

af Christian Bjerr... H

Ikke 4 stjerner værd

Vi har lige besøgt dette hotel som har 4 stjerner, hvilket vi ikke helt forstår! Poolen er snavset med mange blade og noget grønt udefinerbart slam Maden i morgenmads buffeten har ingen smag, kaffen er kold Alle produkter er indkøbt og bakeoff Aftensmads buffeten prøvede vi en aften og det fortrød vi meget hurtigt! Igen var INTET hjemmelavet ikke engang pizzaen Der var ingen smag i noget af maden så vi fik brugt rigeligt salt og peber! Frokost restauranten er heller ikke værd at skrive hjem om Pizza der er fra Frost Bøffen i burgeren er fra Frost Club sandwich uden dressing men med tør kylling Nachos med mozzerella strimler der ikke var smeltet Bløde pomfritter En tjener der ikke forstår når man bestiller en cornetto isvaffel men kommer med en iskaffe? På hjemmesiden står der at snack kortet er tilgængeligt om aftenen hvilket vi fandt ud af at det ikke var?! Det virker ærligt talt som om at kokken og tjenerne har givet op! Rengøringen når desværre ikke alle værelser hver dag på trods af at vi havde sat skilt på døren som siger “now, yes” så vi måtte i receptionen og hente nye håndklæder Hotellet ser fint ud når man bare går rundt men når man går i detaljen og bor her så finder vi mange fejl og mangler