Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 23 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,6 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mad og drikke
 
7,7 / 10
Værelse/lejlighed
 
7,9 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Morgenbuffet, rengøring og personale
-
Køleskabet på værelset og bedre hovedpude

Bekræftet køb : 2021-08-29


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-08-22


9 ud af 10

+
Poolen og placeringen
-
Morgenmadens vand

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2021-07-04


7 ud af 10

+
Personalet, og hotellets facilittiteter (hvis ikke de havde lukket det hele ned)
-
Klart deres buffet; maden var smagsløs og til tider direkte kold (selvom det var varme retter), beskrivelsen af maden, så man ved hvad det er man tager... Poolen var kold og kunne godt har været varmet op - poolbaren kunne også slidt have været åben (den var lukket hele ugen). De pillede deres scene ned på anden dagen, så ingen underholdning og hårtørreren...ja, den tørrede ingenting - meget dårlig!!! Poolmusik havde vi kun to dage, så lukkede de også for den service! Kan bestemt ikke anbefale rejsemålet i efterårsferien, da alt var præget af sæson nedlukning

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-19


9 ud af 10

+
Både morgenbuffet og aftenbuffet (vi havde halvpension) var ok til prisen
-
At drikkevarer til aftensbuffen indgik i prisen, så man ikke hver aften skulle betale/modtage en regning. Sæt prisen lidt op og tilbyd vin, vand eller øl til maden

Bekræftet køb : 2019-10-19


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-10-05


10 ud af 10

+
Meget pænt og rent, smilende og venligt personale
-
Jeg savnede en elkedel på værelset, så vi kunne lave en kop kaffe

Bekræftet køb : 2019-09-21


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

889 bedømmelser
Meget godt
 
447
Godt
 
280
Middel
 
112
Mindre godt
 
31
Dårligt
 
19

5 nyeste bedømmelser

10-07-2021

af Christian Bjerr... H

Ikke 4 stjerner værd

Vi har lige besøgt dette hotel som har 4 stjerner, hvilket vi ikke helt forstår! Poolen er snavset med mange blade og noget grønt udefinerbart slam Maden i morgenmads buffeten har ingen smag, kaffen er kold Alle produkter er indkøbt og bakeoff Aftensmads buffeten prøvede vi en aften og det fortrød vi meget hurtigt! Igen var INTET hjemmelavet ikke engang pizzaen Der var ingen smag i noget af maden så vi fik brugt rigeligt salt og peber! Frokost restauranten er heller ikke værd at skrive hjem om Pizza der er fra Frost Bøffen i burgeren er fra Frost Club sandwich uden dressing men med tør kylling Nachos med mozzerella strimler der ikke var smeltet Bløde pomfritter En tjener der ikke forstår når man bestiller en cornetto isvaffel men kommer med en iskaffe? På hjemmesiden står der at snack kortet er tilgængeligt om aftenen hvilket vi fandt ud af at det ikke var?! Det virker ærligt talt som om at kokken og tjenerne har givet op! Rengøringen når desværre ikke alle værelser hver dag på trods af at vi havde sat skilt på døren som siger “now, yes” så vi måtte i receptionen og hente nye håndklæder Hotellet ser fint ud når man bare går rundt men når man går i detaljen og bor her så finder vi mange fejl og mangler

 
20-10-2019

af Tommy G

Dejligt Hotel

Venligt og engageret personale. Alt på hotellet fungerede perfekt. Vi oplevede ingen kø i forbindelse med morgenmaden, og spisning om aftenen var opdelt i et tidligt hold fra 18,30 til 20,00 (primært børnefamilier) og et hold som spiste fra 20,05 til 21,30, hvilket var helt perfekt. Maden var meget varieret og med noget for enhver smag - stort udvalg. Underholdning hver aften fra ca. 21,30 til 22,30 også her en god kvalitet og meget varieret. Der var også altid god plads omkring poolen og frokostrestauranten. Rengøring på værelset var fin, og det var dejligt at det var en navngiven person som hver dag stod for rengøring af vort værelse. Kort sagt alting på hotellet fungerede og alle var hjælpsomme. Kan anbefales og vi kommer gerne igen.

 
18-10-2019

af Valbytoesen83

Efterårsferie sydpå

Fint hotel med smilende og imødekommende personale - ikke en finger at sættet på personalet eller rengøringen af værelset!! Men buffeten er bestemt ikke, hvad jeg forventer af et 4-stjernet hotel, man er heldig, hvis maden er bare lidt lun eller smager af noget... At hotellet vælger at begynde at lukke ned for udvalget af buffeten midt i ugen, synes jeg heller ikke er passende. Alcudia er generelt bare ikke værd at besøge i uge 42, da alt bærer præg af nedlukning af sæsonen.

 
10-08-2018

af Line E

Godt hotel

Som helhed var hotellet rigtig godt. Vi rejste 2 personer og værelset var perfekt til os. Gode senge. God morgenbuffet. Aftensmaden var ok, mangler dog lidt variation, men fint nok. Vi spiste der ikke hver aften. Dejligt poolområde og tæt på strand. Hotellet ligger tæt på barer og restauranter. Vi anbefaler helt sikkert dette hotel.

 
28-08-2017

af jjjm2017 Årslev, Danmark

Alt i orden

Vi boede på hotellet i 10 dage med halvpension. Allerede da trådte ind i receptionen gav hotellet indtryk af at være et hotel i den bedre klasse. Pænt og ordentligt og der duftede rent. Receptionisten var venlig og hjælpsom. Værelset vi fik var ikke stort, men stort nok til 2 personer. Der hørte en lille balkon til med 2 stole og et lille bord. Badeværelset var fint og rent. Nylig moderniseret vil jeg tro. Sengene var også rigtig gode. Jeg tror også de var ret nye. Der blev gjort rent hver dag og vi fik skiftet håndklæder og sengetøj når vi ønskede det. Vi spiste morgenmad og aftensmad på hotellet. Der var en alsidig morgenmads buffet. Der var ting der var der hver dag samt enkeltdags specialiteter. Der var en kok der lavede omeletter, pandekager m.m. Aftensmaden var blandt det bedste vi har prøvet når det ikke er ala carte. Der var forskellige temaer der vekslede hen over ugen. Vi havde egentlig regnet med at spise ude en del af tiden, men ved det at maden var så god spiste vi de fleste aftener på hotellet. Der var en fin terrasse hvor der var aften underholdning hver aften. Der var hyggeligt at sidde. Aftenunderholdningen var dog af lidt svingende kvalitet. Alt i alt et hotel vi kan anbefale.