Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og havudsigt. Dette værelse er et privilegie-værelse med ekstra fordele, og du har også adgang til en separat lounge på hotellet. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - alkoholfrie drikkevarer inkluderet ved ankomst, genopfyldning mod betaling. El-kedel mod betaling og depositum. Kaffemaskine med kapsler. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Håndklæder til poolen. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Minibar mod betaling. El-kedel mod betaling og depositum. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 20 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon. Juniorsuiter består af et soveværelse og en stue i åbent plan. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Opbevaring mod betaling. Minibar mod betaling. El-kedel mod betaling og depositum. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 32 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.