Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

82% af gæsterne anbefaler

5206 bedømmelser
Meget godt
 
2317
Godt
 
1767
Middel
 
715
Mindre godt
 
224
Dårligt
 
183

5 nyeste bedømmelser

06-03-2020

af Fenst5

Fantastisk mad både morgen, middag og aften...

Meget flexibelitet med bytning af frokost/aftensmaden som giver godt muligheder for at udfordre byen, yderlig er der mulighed for andre restauraner på Hotellet. Dejligt stort pool område dog mange solstole som fylder en del, Rent og pænt. Hotellet har en god placering. Yderlig er det en kæde så hvis man kan li hotellet kan man finde det andre steder i verden.

 
15-01-2019

af Passport359795

Central beliggenhed

Skønt hotel som vi har besøgt flere gange. God udsigt fra værelset med udsigt mod La Gomera. Dejlig restaurant med virkelig stort udvalg. Flot poolområde med servering. Beliggenhed med direkte udgang til Strandpromenaden.

 
09-01-2019

af liberalisdenmark Playa de las Americas, Spanien

Godt hotel

Min kone og jeg boede en uge på hotellet. Det var i det store hele en god oplevelse. Der var et par småting som kunne have været bedre men det er virkelig i småtingsafdelingen. Morgenmaden var rigtig god, aftensmaden var dog meget kedelig. Der var live musik i baren hver aften. Safeboksen på værelset skulle man betale ekstra for hvilket vi aldrig har oplevet før på et hotel. Rengøringen var helt i top, alt var pænt og rent. Det var ikke altid nemt at finde en solvogn pga. folk lagde deres håndklæder på dem og dermed reserverede dem hvilket ikke var tilladt men gæsterne gjorde det alligevel. Hotellet ligger tæt ved vandet og det er muligt at få et værelse med havudsigt. Alle værelser har balkon. Alt i alt en god oplevelse.

 
25-11-2018

af JJoergensen2014 Randers, Danmark

Hverken godt eller dårligt

Det bedste ved dette hotel er lokationen. Det ligger i gåafstand til mange ting, dog havde vi en del støj fra barene på vores værelse om natten indtil ca kl 02:00. Vi havde kakelakker på toilettet som vi påtalte. Første gang sagdede at de ville sende en op for at checke, men vi fandt aldrig ud ag om det rent faktisk var sket. De kunne have lagt en seddel med at dette nu var gjort. Næste gang ville de rengøre toilettet ekstra, hvilket vi også kunne se og lugte var sket. Vi var blot bange for at slæbe kakelakker med hjem... Jeg blev frarøvet min tegnebog hernede og jeg aner virkelig ikke hvornår og hvordan det var sket. Det var sket i et tidsrum fra kl 08:00 til 12:30. Jeg opdagede det om aftenen og gik ned i receptionen hvor en sød pige var meget forstående. Hun gav os nummeret på politi som jeg skulle ringe til, men kunne først gøre det den efterfølgende dag. Der skulle jeg også komme i receptionen igen da jeg skulle snakke med deres public relation manager, han ville måske også kunne hjælpe med anmelselsen. Næste morgen var public relation manageren utrolig arrogant. Han sagde at det var helt udelukket at det kunne ske på deres hotel og at jeg bare skulle henvende mig på politistationen. Vi tænkte at det godt kunne være sket på værelset da det var et af de eneste steder min taske var ubevogtet. Vi gik på politistationen blot for at få at vide at vi skulle ringe til politiet... Pigen om aftenen havde altså ret. Så har vi håndklædeshowet ved poolen. Der står højt og tydeligt at det er forbudt at reservere stole, men alligevel er over halvdelen af stolene reserveret inden kl 9:30 og ikke en sjæl ligger på disse stole. Hvis dette blev håndhævet ville der ikke være et stoleproblem. Vi nævnte også dette for public relations personen og her sagde han at det blev håndhævet hvilket vi på intet tidspunkt havde set og oplevet. Vi var på halvpension og her var maden ganske dejlig og varierende. Jeg kunne ønske mig at alle skulle desinficere hænderne inden de gik igang med buffetten.

 
03-07-2018

af Maturskalsmakka Streymoy, Færøerne

Super hotel

Vi havde et standart dobbelt værelse med havudsigt, et dejligt værelse. Vi havde all inclusive, som jeg stærkt vil ambefalle alle der kommer på hotellet. Morgenmaden, middagen og aftensmaden i buffeten var meget god, og de snacks man fik i poolbaren var ligeledes meget gode. Tjenere og resten af hotel personalet var meget flinke og hjælpsomme, og også meget sjove. Hotellets placering er også god, cirka 5 minutter at gå in til Playa De Las Americas centrum, og det samme at gå til Veronicas, der er fyldt meg klubber og barer. Vi var meget meget godt fornøjede med hotellet!