Deluxe-værelser

Lyse og moderne deluxe-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Minibar. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser plus

Lyse og moderne deluxe-værelser plus for gæster over 16 år. Dobbeltseng og en lille siddegruppe. Pudemenu. Espressomaskine samt minibar, der er fyldt ved ankomst. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Gæster i deluxe-værelser plus har All Inclusive Ultra inkluderet i prisen samt ekstra fordele i form af adgang ved pool for voksne, VIP-lounge med snacks og drikkevarer, adgang til snackbar The View samt adskilt del i buffetrestauranten.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og lille køleskab. Køleskabet kan fyldes på ved henvendelse i receptionen og mod betaling. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.