Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minibar. Tv med internationale kanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelser plus

Deluxe-værelser plus for gæster over 16 år. En dobbeltseng og et lille opholdsområde. Pudemenu. Espressomaskine, el-kedel og kaffe/te. Minibar, der fyldes ved ankomst - genopfyldning mod betaling. En flaske vand ved ankomst. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Balkon med havudsigt.

Gæster i deluxe-værelser plus har:

  • All Inclusive inkluderet i prisen
  • Adgang til fordelene ved Platinum Club, som inkluderer en infinity-pool, en jacuzzi kun for voksne og poolhåndklæder, VIP-lounge med snacks og drinks, The View-snackbaren
  • En adskilt afdeling af buffetrestauranten

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofaen. Lille køleskab (som kan genopfyldes som minibar efter anmodning og derefter mod betaling). En flaske vand ved ankomsten. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og bruser eller kun bruser og toilet. Balkon. I denne værelsestype er børn under to år inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Antal personer: 1-3 personer.