Værelsestyper

Dobbeltværelser

Pæne dobbeltværelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler og lille køleskab. Køleskabet kan fyldes på ved henvendelse i receptionen og mod betaling. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Familie-værelser

Pæne familie-værelser med mulighed for ekstraopredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler, espressomaskine samt minibar, der er fyldt ved ankomst. Playstation kan lånes i receptionen mod depositum. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelser for voksne over 16 år

Moderne og smagfulde superior-værelser på 7. og 8. etage for gæster over 16 år. Tv med satellitkanaler. Pudemenu, espressomaskine samt minibar, der er fyldt ved ankomst. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon med havudsigt.

Gæster i superior-værelser har adgang til adskilt del af poolområdet med deluxe-solstole samt adskilt del af restauranten og VIP-lounge med aviser og forfriskninger.

Antal personer: 2 personer.