Deluxe-værelse

Deluxe-værelser med balkon og delvis havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab - minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Deluxe-værelse plus

Deluxe-værelser Plus kun for gæster over 16 år. Balkon med havudsigt. En dobbeltseng og et lille opholdsområde. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Espressomaskine. El-kedel og kaffe/te. Minibar, der fyldes ved ankomst - genopfyldning mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Gæster i deluxe-værelser Plus har:

  • All Inclusive inkluderet i prisen
  • Få adgang til fordelene ved Platinum Club, som inkluderer en infinity-pool, en jacuzzi kun for voksne og poolhåndklæder, VIP-lounge med snacks og drinks, The View-snackbaren
  • En afskilt del af buffetrestauranten

Værelsesstørrelse: Ca. 30 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Køleskab - minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Børn under to år er inkluderet i det maksimale antal personer på værelset.

Værelsesstørrelse: Ca. 35 kvm.
Antal personer: 1-3 personer.