Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligger direkte på Playa Grande, den lange, fine sandstrand i Puerto del Carmen på Lanzarote. Her finder du et hotel til afslapning, både i de elegante suiter og i poolområdet med skyggefulde palmer, en pool og en stor børnepool. Gør noget ekstra ud af det og book en superior-suite, hvor du får adgang til en række udvalgte faciliteter, herunder en lounge og en plunge pool på taget.


Værelsestyper

Suiter på de øverste etager for 2-3 personer. Superior-suiter for 2-3 personer. Suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Plus Fariones Suite Hotel har den bedst mulige beliggenhed, lige ved siden af sandstranden Playa Grande og hovedgaden Avenida de las Playas i Puerto del Carmen. Bo i luksuriøse suiter, mens du veksler mellem aktive dage og afslappende stunder i solen. Det dejlige poolområde har en pool og en separat børnepool, og poolerne er opvarmet til mindst 22 grader om vinteren. Poolområdet har en poolbar, solstole, parasoller og poolhåndklæder til udlejning. Der er yderligere et poolområde på taget med solstole og en dyb pool, men det er kun tilgængeligt for gæster, der bor i superior-suiterne.

Hotellets buffetrestaurant, La Tunera, serverer lækker morgenmad og et bredt udvalg af internationale og lokale retter til middag. Marea Pool & Lounge bar serverer kolde og varme drikke i løbet af dagen og til langt ud på aftenen, og La Geria Lobby Bar byder på en drink før eller efter middagen.

Hotellet tilbyder også fitnessrum, cykeludlejning, morgenyoga, bodyfit, vandaerobic og meget mere. Strandpromenaden uden for hotellet strækker sig nordpå til Arrecife og Avenida Olof Palme og er ideel til jogging og løb, en distance på ca. 5 km frem og tilbage. Billard er tilgængeligt mod betaling. Aftenunderholdningen på hotellet omfatter live musik, shows og minidiskotek for børn.

Gratis wifi på hele hotellet. Hvis du har brug for at købe ind, er der et supermarked på stedet, men du er også tæt på restauranter, barer og butikker i Puerto del Carmen. Gennemkørende trafik uden for hotellet.

Værelser med ekstra fordele
Superior-suiterne er en del af hotellets Select-program og inkluderer adgang til en separat del af restauranten ved morgenmaden, adgang til en solterrasse med dyb pool (60 cm dyb) og solstole på taget samt Select Lounge til te og drinks mellem kl. 16.00 og 20.30.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
  • Julemiddag (25/12)
  • Nytårsmiddag

Morgenmaden serveres fra kl. 07.30 til 10.30 og middagen fra kl. 18.00 til 21.00.

Alle hoteller i Puerto del Carmen

R2 Bahia Kontiki Beach

Lejlighedshotellet R2 Bahia Kontiki Beach lokker med en skøn beliggenhed nær centrum og den lækre sandstrand i Puerto del Carmen. Her bor du i pæne lejligheder, og du vælger helt selv, om du vil lave mad i din lejlighed, eller om du vil tilkøbe morgenmadsbuffet på hotellet. En kort gåtur herfra ligger centrum af livlige Puerto del Carmen med et stort udvalg af restauranter, barer og underholdning.

Plus Fariones Apartamentos

Velkommen til Plus Fariones Apartamentos, et lejlighedshotel med bedst tænkelige beliggenhed i Puerto del Carmen, hvor både stranden og byens nyere dele ligger kun en kort gåtur væk. Ved poolområdet findes en opvarmet pool, og for gæster over 18 år er der en solterrasse på taget med solstole og jacuzzi. I livlige Puerto del Carmen venter forlystelser, restauranter og barer.

Las Costas

Hotel Las Costas er et populært hotel i udkanten af Puerto del Carmen. Fra hotellets poolområde har du udsigt over den smukke sandstrand Los Pocillos, og strandpromenaden udenfor hotellet går hele vejen ind til det lille centrum. Hver aften når mørket sænker sig, er der underholdning i hotellets bar.

Parque Tropical

Parque Tropical i Puerto del Carmen på Lanzarote er et hyggeligt hotel med en central beliggenhed, nær den skønne sandstrand Playa Grande. Det hyggelige poolområde er omgivet af en frodig have, og den gode og hyggelige stemning gør, at vores gæster vender tilbage år efter år.

Barcarola Club

Barcarola Club er et vellidt hotel med en god og central beliggenhed i Puerto del Carmen. Stranden ligger lige rundt om hjørnet og indbyder til svalende badeture i havet. Hotellets poolområde ligger i en frodig have, og her er en skøn og afslappet atmosfære. Her gør det opmærksomme personale alt for, at du får en fantastisk ferie.

Plaza Azul

Plaza Azul er et lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed i Puerto del Carmen på Lanzarote. Herfra kan du gå til den fine brede sandstrand på få minutter, og langs strandpromenaden ligger butikker, caféer og restauranter.

Hotel Fariones

Velkommen til det elegante Hotel Fariones, et hotel i klassisk design. Hotellet er beliggende ved stranden, hvor du både kan svømme i havet og i infinity-poolen. Her venter en ferie, der kombinerer luksus og rolige dage, med god mad, motion og aktiviteter.

ILUNION Costa Sal

ILUNION Costa Sal er et meget hyggeligt hotel i Matagorda-området med høj kundetilfredshed, god standard og familiær atmosfære. Fra hotellet har du gåafstand til både centrum og strand, hvilket gør det nemt at kombinere sol, strand og shopping. Vælg mellem lejligheder eller saml hele familien i en rummelig 3-værelses villa omgivet af frodige omgivelser.