Bedømmelse af Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,9 ud af 10 baseret på 15 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,9 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
8,9 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Maden og beliggenhed
-
facade

Bekræftet køb : 2020-03-06


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2020-02-28


8 ud af 10

+
Placeringen, indretning og rummelighed
-

Bekræftet køb : 2020-01-24


7 ud af 10

+
Voksen afdeling spec buffet afdeling
-

Bekræftet køb : 2020-01-24


9 ud af 10

+
vi havde tilkøbt all incl. ultra hvilket vart pengene værd
-
barfaciliteterne - specielt sports baren trænger til renovering

Bekræftet køb : 2020-01-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

83% af gæsterne anbefaler

7311 bedømmelser
Meget godt
 
3863
Godt
 
2138
Middel
 
867
Mindre godt
 
283
Dårligt
 
160

5 nyeste bedømmelser

10-02-2018

af nebo19 Copenhagen, Denmark

All inclusive - ren afslapning, god service og alt for meget mad.

Min lille familie er netop hjemvendt efter en uge med ren afslapning, god service og alt for meget mad. Gran Tagoro får 4 stjerner ud af 5 for sine smukke omgivelser, rummelige værelser, den meget varierede, lækre og altid opfyldte buffet morgen, middag og aften og for den gode service på hotellet. Specielt i poolbaren og den store buffetrestaurant var personalet altid venlig og effektivt, og havde overskud til at dikke-dikke med alle børn, selvom de var på arbejde i mange timer. Hver dag var der stillet kildevand på værelset og de var gode til at sørge for nye håndklæder. Den sidste stjerne mangler, fordi jeg i mit liv ALDRIG har sovet på så dårlig en madras, som på dette hotel. Der var en decideret bule ned i madrassen, fordi fjedrene var helt færdige, og de sidste to dage lå vi med hovedet i fodenden, fordi madrassen ikke var lige så fladmast der. Alt i alt fremstår hotellet flot, men der er alligevel nogle småting som gør, at hotellet som ikke kan få mere end 4 stjerne. (F.eks. havde vi et skab, hvor den ene låge ikke lukkede til, der var lidt spindelvæv i en krog og vi fik ikke skiftet sengetøj af “House cleaning” selvom vores datter havde lavet en tydelig gylpeplet på lagnet. Med alt det sagt vil jeg godt anbefale en ferie på Gran Tagoro, men gør som personalet fortalte os. Hold jer væk i juni, juli og august, for hotellet er proppet med mennesker, og kom hellere i maj og september, hvor vejret er godt, og der er færre mennesker.

 
24-10-2017

af 423twanm Virum, Danmark

Kan ikke finde de sidste 2 stjerner

Hotellet er ikke berettiget 5 stjerner. De gode ting er værelserne, personalet og der er en god strand på ca 15 minutters gang gennem ørkenen. Det er så 3 stjerner. Men der er for meget der trækker ned i vurderingen. Maden lever slet ikke op til den standard man er vant til. Ingen friske grøntsager, alt for fed mad, kedeligt brød og mælkeprodukter, totalt gennemstegt kød osv. Man bliver hurtig træt af det. Næsten ingen variation. Det er en æde-fabrik og antallet af overvægtige gæster forklarer en del. Der er dog en Italiensk og Kinesisk restaurant der er værd at besøge (er inklusiv). Der er alt for mange mennesker. Det vrimler med gæster. 80% er Englændere (nok derfor maden er tilpasset dem) og der er næsten ingen Danskere. Poolen er kold så man har god plads her. Om poolen checkes ved jeg ikke. Tallene for temperatur, klor og pH værdi var de samme hele ugen. Det virker ikke specielt betryggende. Underholdningen er der stort set ingen af der er værd at skrive om. Dog er der hver aften nogen der synger til et bånd. Heldigvis stopper det ca. kl 22.30. Har man som os børn omkring de 10 år eller ældre er der ikke meget at opleve på stedet.

 
23-04-2017

af 279ceciliek København, Danmark

Skønt ophold

Min mor, søn på 11 år og jeg boede en uge i vinterferien på dette resort. Det var min første gang på et all inclusive hotel, og mine forventninger var ikke ret høje. Dette blev dog hurtigt afløst af en fornemmelse af total afslapning. Værelserne var dejligt store med egen overdækkede terrasse. Personalet utroligt venligt og servicemindede og efter at have luret af hvornår de mange småbørnsfamilier (gerne tidligt) indtog deres måltider kunne vi nyde den dejlige mad i buffetrestauranten, som ikke føltes specielt overrendt. Ikke mindst pga personalet som arbejde på højtryk. Polområderne var fine og vi kunne altid finde plads. En dejlig halvtimes gåtur langs vandet til den nærliggende hyggelige havneby, hvor vi også spiste aftensmad en enkelt aften. Underholdning ikke noget for os, men vi kunne i stedet sidde ude på sportsbaren og nyde en drink efter middagen, spille kort og hygge. Jeg bøjer mig for All inclusive konceptet, hvis mad, omgivelser og service er som her! Vender gerne tilbage igen.

 
30-11-2015

af Lenette A København, Danmark

ikke i nærheden af 5 stjerner

+ Rigtig gode værelser pænt og rent sød personale i resturanten - Virkelig dårlig mad,det samme hver dag, fyldt med små fluer underholdende musik hver aften til kl 23, virkelig højt for de værelser der ligger i hovedbygningen dårlig indtjekning, tog alt for langtid, plus vores værelser ikke var klar De fleste pools var i stykker og bunden sad ikke fast, så man skjøtede rundt når man gik Har været på flere 5 stjernede hoteller, og dette her hotel ligner et på 3 stjerner

 
04-05-2015

af Taschpigen Oksbøl, Danmark

Ok.,

Hotellet var fint. Værelserne var gode og personalet var fint. Dog var maden ikke til at råbe hurra over - generelt var all Inclusiven lidt skuffende. Men super beliggenhed og skønt område. Dejlig gåtur ind til marinaen :) ...............